Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PvPAdventure] [Official Reklama] [Vip] [Zostań Mobem w Minecraft] [Walcz na PvP] [Zdobywaj] [Znajduj] [Zwyciężaj]

Mr_Szelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficialny temat nie usuwać inne możecie usunąć :)

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg Adventure PvP Official

Informacje3.png

strzalka.gifTYP: PvP+MiniGames

strzalka.gifSloty: 45

strzalka.gifIP: SpecGry.pl

strzalka.gifPotwory: Nie

strzalka.gifZwierzęta: Nie

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Nie

strzalka.gifBialaLista: Nie

Administracja5.png

DeaglE,DJDiaxy i inni

pluginy3.png

Odpowiednie

InformacjeDOT3.png

Ten serwer jest rzadki Dlaczego?

Nasz serwer oferuje nie tylko PvP oferuje też Mini Gry takie jak splegg bow cz splegg Możecie też stworzyć własną wyspę i budować przechowywać rzeczy decyzja należy do was więc wybór nie jest prosty a co do pvp. Na pvp nie tylko walczymy mamy też Przebrania mobów w których są inne kity np w Blaze. jest łuk Płomień 1 i coś tam i różdżka która ma Niezniszczalność więc do wyboru mamy 6 klas Zombie,Blaze,EnderMan,MrocznySzkielet są też klasy dla VIP'a z SuperVipa'a więcej na serwerze

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

Opinia

+Dobry Serwer

+Dobra Mapa

+Fajne Tryby

+Dobry Pomysł

-Mało Graczy

Olek Ten - to dlatego że nikt nie wspera serwera nikt nie kupuje vipa cz coś ale jeśli coś możesz zrobić reklame i może wbije więcej

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

Zapraszamy na serwer każdy mile widziany :)

REF

Opublikowano

Ref

Opublikowano

Refresh Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...