Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bone's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BieXon

Serwer prywatny

Serdecznie zapraszam na nowy serwer World of Warcraft Wotlk BieXon.

Mamy zamiar wprowadzić także PROGRES INDYWIDUALNY czyli na starcie każdy ma dostęp do Obsidian Sanctum oraz Naxxramas, po pokonaniu ostatniego bossa na Naxxramas otwiera się przed graczem Ulduar oraz Eye of Eternity itd...

Z instancji WotLK które były przed patchem 3.2.0 będa lecieć Emblem of Heroism, z Naxxramas i OS Emblem of Valor, z Ulduar i Eye of Eternity, Emblem of Conquest, z ToC oraz Onyxii Emblem of Triumph, a z ICC oraz RS Emblem of Frost. Taka gra ma sprawić wiekszą radość graczom i stworzyć utrudnienie oraz urealnienie gry oraz ciekawszą rozrywkę.

Zmiany na naszym serwerze dotkną także graczy PVP gdyż za Honor można będzie kupić jedynie set Savage i Hateful, Deadly będzie kosztować Honor jak i AP, a Furious, Relentless oraz Wrath samo AP oraz Rating. Ma to za zadanie współdziałać z progressem PvE i stworzyć większe emocje PvP.

Progres PvP rózni się od Progresu PvE. W progresie PvP wszystkie itemy są dostępne od razu ale ich cena jest coraz większa np:

Savage Gladiator's - 25000 Honoru
Hateful Gladiator's - 70000 Honoru

Deadly Gladiator's - 8000 Honoru 400 AP

Furious Gladiator's - 16000 Honoru 800 AP

Relentless Gladiator's - 55000 Honoru 1500 AP 1800 Rating
Wrathful Gladiator's - 2400 AP 2000 Rating

Progres Indywidualny: CO TO TAKIEGO?
Progres Indywidualny jest to Indywidualne przechodzenie historii World of Warcraft. Oznacza to że aby się dostać do rajdu Ulduar należy przejść Naxxramax 10man itd. Podobny progres jest co do kwestii PvP. Z tym, że ustawiony jest inaczej, a dokładniej ustawione są ceny itemów do wykupienia.

Co do instancji to wszystkie działają bardzo dobrze po za kilkoma błędami Ulduaru i toc 5 i to raczej tyle.

Na serwerze bardzo warto zagrać zapraszam!

Strona:

biexon.pl     

(jeszcze w budowie)

Exp: x10 (obecnie jest event na poczatek serwera)

Drop: x5

Gold: x3

Honor: x3

Reputacja: x2

Realmlist: set realmlist 95.160.108.165

Dotacje: tak

Po więcej informacji zapraszam na stronkę, e-mail: [email protected] lub GG: 47998852

Serwer jest Online

Opublikowano

Przydałoby się opisać ile macie poprawionych instancji i raidow rowniez z tbc jak i tez ilosc questow bo po zmniejszeniu ratu nie bedzie sie zabijalo mobow;)

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Ludzie :) Po co tworzycie ten serwer?? Po 5osob online gdzie te osoby to adminini i tak nie pokonacie Sunwella to Jest legenda wśrod serwerów w Polce i na Calym świecie

Opublikowano

Ludzie :) Po co tworzycie ten serwer?? Po 5osob online gdzie te osoby to adminini i tak nie pokonacie Sunwella to Jest legenda wśrod serwerów w Polce i na Calym świecie

No i co w związku z tym?? chcą tworzyć niech tworzą ale predzej czy pozniej sunwell upadnie, bo powiedizeli ze nie bd przechodzic na cata

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Sunwell to kwestia może 3 miesięcy . Jest już buff 10 % , zaraz się lk na 25hc posypie i koniec . Już i tak pvp tam wymarło , a większość poszło na atlantissa . Jeżeli serwer okaże się dobry to możliwe że odniesie spory sukces powiedzmy za rok .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Prawda jest taka, że w Polsce nie ma porządnego serwera by popykać w WoWa...

Ragequit jedyna opcja, bo nie uśmiecha mi się grać z polakami na Moltenie choćby...

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...