Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hosting pod serwer pvp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam serwera który będzie spełniał takie wymagania :

- wysoka wydajność

- Szybka domena typu : GoldPvP.pl lub mc.GoldPvP.net itd tyle żeby było łatwe do zapamiętania

- Sklep sms ( mile widziane możliwość spłacania kasy z serwera na zwykłą kase w realu

- Tania oferta jak na 80 - 120 slot ( max 60zł-65zł)

- Automatyczna instalacja pluginów 1 kliknięciem

- itp

Osoba która udzieli mi pomocy w wyborze dostanie odemnie nagrode w postaci like i polece tą osobe .

Bardzo dziękuje z góry za pomoc

Opublikowano

Pukawka.pl - maxcraft.pl

Tylko domeny to np. GoldPvP.maxcraft.pl

lub z max.pl

Slot 1,60 zł, 100 MB na 1 gracza, strona WWW, ItemShop, Komunikator głosowy MUMBLE, itemshop, i wiele wiele więcej :)

Opublikowano

Szukam serwera który będzie spełniał takie wymagania :

- wysoka wydajność

- Szybka domena typu : GoldPvP.pl lub mc.GoldPvP.net itd tyle żeby było łatwe do zapamiętania

- Sklep sms ( mile widziane możliwość spłacania kasy z serwera na zwykłą kase w realu

- Tania oferta jak na 80 - 120 slot ( max 60zł-65zł)

- Automatyczna instalacja pluginów 1 kliknięciem

- itp

Osoba która udzieli mi pomocy w wyborze dostanie odemnie nagrode w postaci like i polece tą osobe .

Bardzo dziękuje z góry za pomoc

Takie coś zaoferuje Ci tylko i WYŁĄCZNIE własny dedyk/VPS, ale i to nie. Zbyt mały budżet na Twoje wymagania.

Opublikowano

Nie ma takich sklepów na hostinu jakiego wymagasz. Musisz założyć swoją stronę z SMSShopem aby móc wymienić kasę sms na pieniążki , które trafią na konto. Poza tym nie dostaniesz tylu slotów za tak małe pieniądze. Dodam jeszcze że własna nazwa serwera to koszt 10 zł/msc .

Opublikowano

Ok ludzie. Można pominąć pare takich spraw jak np. tania oferta czy inne . Pomijając moje wymagania pod serwer pvp jaki host najbardziej polecacie (80-120slotówka)

Opublikowano

Bardzo tanio jest na CubeHost.pl, a jakościowo serwery są świetne.

Mam tam testowy serwer i znakomicie działa, wszędzie latają TNT a lagów brak, masakra.

Duży plus dla tego hostingu!

Opublikowano

zobacz sobie ofertę kimsufi na ovh bo tak to na zwykłym hostingu wyjdzie dużo drożej

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Co do wydajności najlepszy jest pixelteam.net, co do domeny polecam crafthost'a

Chociaż zawsze możesz kupić sobie jakiegoś dedyka i do tego domene ;)

Opublikowano

Ok teraz wybieram między : Pukawka.pl i crafthost.pl .

Co lepsze ?

I tak bym wybrał fiberhost.pl bo masz lokalizację POLSKĄ !! Brak lagów !!!

Dużo ram a cena niska.

100 MB - 1.45 zł

64 MB - 1 zł

Opublikowano

Czlowieczku nieudaci sie UKRASC mojego serwera oj niepozwole na zrobienie czegos takiego domene juz mamy zarezerwowana także niemasz szans oszuscie !!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...