Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem | Za mała grafika

Żehotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;3 Po długiej przerwie postanowiłem zainstalować cs'a i pograć. Zainstalowałem, włączyłem i wszystko ok. Pozmieniałem opcje i zmieniłem na 640x480 grafikę tak żeby zobaczyć jak to wygląda.. No i lipa xD Wygląda to tak: 10gw.png

Akurat screen jest zrobiony po wejściu w opcje (muszę celować na pamięć, żeby wyłączyć itp). Po otwarciu opcji jest tak jak na screenie i nie mogę przesunąć okienka w żaden sposób więc normalna zmiana w opcjach odpada. Chciałbym zapytać czy jest możliwość na zmienienie tego bez wchodzenia do gry? Na nsie jak się nie mylę dało się we właściwościach po kliknięciu w ikonke, ale na steamie takiej możliwości nie ma. Dodam, że odinstalowałem i ponownie zainstalowałem i nadal ten sam problem ;/ Proszę o pomoc!

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Opublikowano

A ten patch nie jest tylko na ns?

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Opublikowano

Śmieszne! Nie musisz robić reinstall'a, z tego co wywnioskowałem masz CS 1.6 Steam, a więc:
1. Logujemy sie do naszego steama
2.Otwieramy biblioteke z naszymi grami
3.Klikamy prawym przyciskiem myszy na na Counter Strike
4.Wybieramy Wlasciwosci
5.I dajemy Parametry Startowe / Ustaw opcje uruchamiania
6. Otwiera nam sie okno w ktorym wpisujemy np. -w 640 -h 480

Oczywiście inne rozdzielczości wpisz bo na tym także będzie mały ekran, tyle że nie pamiętam innych rozdzielczości :). Liczę na plusa.

Pozdrawiam, B.

Opublikowano

Wielkie dzięki wszystko działa ;) Do zamknięcia

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...