Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Stalker: Cień Czarnobyla - program przestał działać

SknerusPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma problem z grą otóż kupiłem ostatnio STALKER Cień Czarnobyla i dgdy włączam go to pisze że program przestał działać próbowałdm wielu rzeczy (nie wszystkich) typu zainstalowałem dirextx 9 i nie wiem w czym problem

Opublikowano

Aha i jeszcze jedno mam pewną teorie co do mojego sprzętu jak chcesz(cie) popatrzcie

Procesor Intel® Pentium® Dual CPU T3400 @ 2.16GHz

Ram 3.0 GB

Karta Graficzna Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family 1.3 GB DirextX

Opublikowano

Dobrze jakośsięz tym uporałem ale mam pytanie (to może być lekki offtop) W S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci bo przy Skadovsku rozpętała się mała wojna między bandytami a Skadovskiem więc zaatakowałem bandytów i zebrałem ich lut chciałem potem do Skadovska m wejść i pisze ,,Drzwi zamknięte - obóz jest w stanie pogotowia'' i co mam zrobić czy wczytać starego save przed tym zdarzeniem czy co prosze o odpowiedz bo zajebiście mi się grało przed tym :(

Dobrze już to ogarnołem ale mam (niestety) drugi offtop :| jak znaleźć schowki chodzi mi o jakąś mapkę z pokazanymi schowkami i wytłumaczenie jak się do nich dostać pozdro * oczywiście w S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

Dobrze zapomnimy o tym ale mam pytanie dlaczego jak chce wczytać stan gry w STALKERZE Zew prypeci to mi się nie wczytuje tylko gra się zatrzymuje :( dodam że gdy czekam przy wczytaniu to gra się minimalizuje i nie można jej właczyć POMOCY KURFA

Nikt nie może pomóc ? oczywiście jak człowiek pomocy potrzebuje to nie ma oczywiście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...