Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z logowaniem do BF3

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gdy wchodze na bf3 nie moge sie zalogować do battleloga, dodam iz mam bfp4f na tym samym e-mailu i gdy chce zmienic haslo do origin, pisze w przypadku bfp4f, witaj (nick), a w przypadku bf3 pisze, witaj itd, bez nicku... I CHYBA NIE POTWIERDZILEM LINKU AKTYWACYJNEGO DO KONTA!!! JAK TO NAPRAWIĆ? Prosze doradżcie bo mam bf3 premium edition i męcze sie z tym nie lada rok, DAM LAJKI !!! Nie wiem, ale moze do supportu pisac czy zadzwonić, jestem w polowie mutacji...

AHA, dodam, ze niby po zmienieniu hasla konta do bf3 i tak jest napisane, ze musze kupic bf3, jak go mam -.- (na battlelogu)

Opublikowano

Wbij tutaj: https://www.origin.com/pl/account/reset-password poddaj mail tego na którym masz Bf3.. zmień hasło.
Później zainstaluj Orgin i się zaloguj. jak nie bd miał Bf3 na koncie to wpisz tam klucz i dodaj grę.
Wejdź tutaj: http://www.ea.com/pl?&websso=1 tam masz opcje "potwierdź adres email" (sprawdź czy masz dobrze wpisany email) Powinno pomóc... :ninja:

Pomogłem... ? Liczę na  "Lubię To !"  :P 

Ksonix.png

Opublikowano

Jeżeli nie potwierdziłeś e-mail przy logoeaniu wybierz opcję "Przypomnij Hasło" (coś w tym stylu) bo zapewne tamren link jest już zasypany innymi reklamami.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Ale ja mam origin, tylko ze "bete" bo nie mam potwierdzonego e-maila.

@2UP nie moge sie zalogowac, problem w tym, ze mam potwierdzonego e-maila na bfp4f a bf3 nie i chyba mam 2 konta o roznych haslach...

Opublikowano

To sobie przypomnij hasło...albo zaloguj sie konto w orgin (nie na strone) i wpisz cd-key od bf3 moze nie masz zarejestrowanej gry na zadnym z kont.

Ksonix.png

Opublikowano

Ale ja wszystko mam, tylko do battleloga nie moge sie zalogowac bo musze potwierdzic e-mail a nwm jak :( i w aplikacji origin nie mam dostepu do sklepu

Opublikowano

A wpisywałeś już kiedykolwiek cd-key od bf na jakieś konto? Bo jak nie to zrób po prostu nowe i tam zarejestruj grę. :)

Ksonix.png

Opublikowano

Nie masz zakładki sklep itp. w kliencie origin ? to znaczy że masz mniej niż 16 lat.Napisz do supportu aby wygenerowali nowy kod i wtedy zarejestrujesz nowe konto i tam wklepiesz kod.

xxx

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli masz problem z battlelogiem to podałeś wiek poniżej 18 lat , prawda ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

To musisz napisać do Origin że pomyliłeś się kiedy wpisywałeś datę urodzenia bo jeśli tego nie zrobisz to podziękuj graniu :(

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...