Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miłego Czytania

pozdrawiamwas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. „Y”

Chciał bym to napisać do mod mpc.

Chciał bym pozdrowić mou i marian26(napisze z małej z braku szacunku) . Pewnie dostane Bana ale co mi tam raz się żyje. Pewnie nooby zaraz napisza „raport” nie ma sprawy.

Ale chcę wam powiedzieć co o was myślę i o tym co robicie na forum. Nie będę używał wulgaryzmów , jestem człowiekiem wychowanym i chce wypowiedzieć swoje zdanie . Wiec tak

Od początku a to tylko serwery prywatne ponieważ tylko tam siedzę najczęściej .

Od najnowszych tematów.

mounthains:

To jest ukryta treść, proszę

post: “no dobra, z wielkiej łaski pozwolę -,- „ nie no dałes im łaske podyskutowania na temat serwera , od czego jest te forum ? Mają być tylko problemy , tuto itd.??

marian26:

post :” Jak dajesz spol to masz dołączać jego skan...” wiem regulamin o tym mówi ze ma być skan, ale on tylko podał ten co to sciaga niech sam ryzykuje

Jedziemy dalej:

mountains:

post: ‘’pieknie” a ty co posty se nabijasz nie jednemu bys dał za to warna nazwał byś “spam”

marian26 :

post “Zamykam i warnuję” rozumiem ze zamykasz ale poco warnujesz ? Widac tak Ci się podoba przewaga nad innymi userami ze za byle jaki bład dajesz warna?

A to nie jest wszystko jest tego na forum sporo, nie będę szukał dalej bo szkoda mi czasu na to . Dajecie warny czasem za najmniejsze błedy , każdy ma je prawo popełniać. Sami sobie nabijacie posty a szczególnie mou chcesz dogonic D&G w postach . D&G jak zauważyłem ze to jedyny bardziej normalny moderator . Chciał bym nawiązać do kidmod , nie wiem jak to wyrazić ale wy tak naprawdę podlizujecie się mode. Jeszcze jedno nooby które piszą i wyprzedzają mode , pytanie do was chcecie być mode czy jak jeśli chcecie zosatc kidmod po prostu podlizujcie się może wam się uda . I własnie w dzięki tym kilku słowom napisałem to co myślę , to wolny kraj i mogę mieć swoje zdanie . Linki oczywiście w code (bo zkreca mnie jak widze nooby w sygnaturze nauczmy pisac dzieci w code). Najbardziej mnie denerwuje punkt w regulaminie „nie prosimy o serwery” SA one podpiete , a jak ktos dopiero zaczyna swoja przygode z privami ?? chciał by się dowiedziec jaki serwer jest najlepszy, a nie szukac po 50 servach(może przesadziłem ) i dopiero znalesc ten odpowiedni.

Mode jak myślisz można to podpiąć , jasne że tak . Dziekuje oczywiście za Bana . Pozdro dla was byle tak dalej .

POZDRo.*

Opublikowano

Popieram !

Niestety Mou , taka prawda , pewnie po tym temacie posypią mi się warny a może nawet ban , ale Mou przykro mi , ale trochę przeginasz z tym rygorem na forum...

Pozdrawiam Merkon ; )

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Opublikowano

bana nie dam za byle gówno. D&G nie jest modem czego nie widzisz on nie rządzi tylko metinem ale wszystkimi działami, Nie zamierzam go doganiać w postach, mam na to wylane, o sprawy regulaminu nie będę negocjował, ponieważ każdy nowy user powinien przeczytać regulamin. Ogólnie wkurwiają się na mnie tylko ci którzy są krótko na forum, inni doceniają nasz czas poświęcony na forum -,-

ale trochę przeginasz z tym rygorem na forum...

Będzie znacznie gorzej, w waszym dziale nie można być miłym bo inaczej wejdą ci na głowe...

temat zamykam, niech marian to zobaczy

edit@ zrobiłeś multikonto i myślisz że nie wiem kto ty?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...