Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który samochód wybrać?

TenNastepny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie za 1h bede miec 6300 Boostow , i zastanawiam sie na 2 autami z wyprzedazy .

Sa nimi :

1.Pagani Zonda Cinque

2.Koenigsegg Agera

Naprawde niewiem ktory wybrac ,jeden z znajomych polecil mi Agere zato drugi Cinque .

Prosze o pomoc :)

Ps:Rozda lajki xD

sygnaturagrzybka.png

Pomoglem daj Lajka:)

Opublikowano

Oba auta są znakomite na dragi, według mnie Agera sprawdza się na nich minimalnie lepiej.

Do jakiej konkurencji ma być ten wóz?

Na zwykłe wyścigi bardziej polecam Cinque.

Opublikowano

Ja za to polecę Ci Zonde Cinque, zrób ją pod przyśpieszenie i nitro, będzie dobra zarówno na dragi jak i wyścigi, dobrze w zakręty wchodzi nawet przy wyższych prędkościach.

Opublikowano

Sam mam Koenigsegg CCX i jest do niczego... lepiej wybierz Zonde, sprawdzi sie na trasach kretych jak i na dragach moim zdaniem, do tego lepsze nitro.

Opublikowano

Sam mam Koenigsegg CCX i jest do niczego... lepiej wybierz Zonde, sprawdzi sie na trasach kretych jak i na dragach moim zdaniem, do tego lepsze nitro.

Mowa jest o Koenigsegg Agera :D

@topic

Jeśli szukasz auta i na wyścigi i na dragi to bierz CInque

HB5fLf7.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Patrzcie na daty tematów! Autor już dawno temu posiada któryś z samochodów. Nie nabijajcie postów niepotrzebnie na starych tematach bo nic już nie wniesiecie do nich...

Żeby offtopu nie było to dodam iż Cinque jest wg mnie lepsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...