Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zapobiegnięto Porażce

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj podczas grania na jungli zaczelo mi strasznie lagować ale internet miałem bo na przeglądarce normalnie mi się wszystko włanczało co to znaczy, że zapobiegnięto ?

15f2.png

Opublikowano

A jeszcze mam takie pytanie wczoraj zakupiłem LeBlanc i chodzi mi o ulta jak rzucam W potem E, Q i jak naciskam ulta to odrazu rzuca mi Q ? Czy muszę nacisnąć bo nie ogarnolem tego i lepiej rzucać łańcuch po ulcie ?

Opublikowano

A jeszcze mam takie pytanie wczoraj zakupiłem LeBlanc i chodzi mi o ulta jak rzucam W potem E, Q i jak naciskam ulta to odrazu rzuca mi Q ? Czy muszę nacisnąć bo nie ogarnolem tego i lepiej rzucać łańcuch po ulcie ?

Lepsze kombo na LB to: Q - R - W - E, lub gdy przeciwnik jest dalej to można też: W - Q - R - E, tak więc łańcuch rzucamy po ulcie. Jak masz smartcasty to po naciśnięciu ulta rzuci tę pieczęć od razu w przeciwnika na którego celujesz myszką, natomiast jak nie masz smartcastów to trzeba kliknąć w przeciwnika.

Opublikowano

1.nie wygrales ani nie przegrales riot jak by usunal ten mecz

2.musisz nacisnac r ale najlepiej uzywac q z r

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Kiedy rajot ma problemy z serverem, klika *coś tam* i przegyrwajac rankeda nie tracisz lp ale druzyna przeciwna dostaje lp.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...