Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy w fifie 10 jest ultimate team?

metin65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić sobię 10 i zastanawia mnie czy w tej grze jest podobna opcja co w fifie 13 tzn czy jest ultimate team ( wiem ,że można grąc przez neta) , ale chodzi mi o to czy na przykład kupuję zawdoników do swojego klubu online jak to jest w przypadku fify 13? Za odpowiesz z góry dziękuje:)

Opublikowano

Tak, jest na 100% ale nie wiem czy nie został usunięty ze względu na małą ilość graczy.

Wie ktoś może czy ultimate na fifie 10 został usunięty? bo ja chce kupić ta gre zewzgędu na to tylko...

Budowniczy
Opublikowano

Tak nadal, jest, patrzyłem jak ktoś z sierpnia obecnego roku, na YouTube, grał w Ultimate Team na Fifie 10, więc możesz spokojnie kupić :)

Ale jesli nadal nie masz pewności wpisz w google i popatrz sobię na stronkę EA, i o grze Fifa 10 :D

Pozdrawiam!

Budowniczy
Opublikowano

@Ravoner ma racje, lepiej kupić najnowszą 13/14, niż siedzieć na FUT 10, bo tam tak, czy tak, zabardzo nikt nie gra.

Jakieś 2-3 osoby, może czasami wchodzą, ale rzadko...

A więc polecam kupno nowej 13/14, oczywiście, jeśli będzie ci działać na Full, bądz chociarz Minimal ustawieniach :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

@Ravoner ma racje, lepiej kupić najnowszą 13/14, niż siedzieć na FUT 10, bo tam tak, czy tak, zabardzo nikt nie gra.

Jakieś 2-3 osoby, może czasami wchodzą, ale rzadko...

A więc polecam kupno nowej 13/14, oczywiście, jeśli będzie ci działać na Full, bądz chociarz Minimal ustawieniach :)

Pozdrawiam!

Wiecie Panowie macie racje ,ąle moge kupić po okazajnej cenie tą gre wiec chyba kupie;)

I oczywiście dostajecie odemnie po + za pomoc;)

Opublikowano

Nie wiem chłopaku, czy serwery FIFA 10, nie zostały już wyłączone ;D

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...