Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Talon - Top ?

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Talonem chodzę często na topa, mi się tam przyjemnie siedzi i nie mam zbytnich problemów z pokonywaniem przeciwników. Oczywiście lepszy jest na midzie ale na topa też da radę :)

Opublikowano

talon slozy by skontrowac papierowatych midderow w early a takich na topie nie ma

na niektore picki sie na da ale cos bardziej tankowatego (np: irelia) robi go jak chce

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Ale ja się pytam po co ?

To jest mider, armor może go nieźle skontrować, na tanków nie ma potencjału, silence niszczy combo miderom.

Sam go robię pod offtanka na midzie, ciśniesz wrogiego middera na combo, na W masz falę minionków i potem robisz pogrom.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Talon może iść na topa wystarczy zbudować coś pod penetrację armora np.Black Cleaver,Last Whisper a jeżeli ktoś idzie bardziej w HP to kupić Blade of Ruined King i można spokojnie siedzieć na linii bez babysit'a ^^

sygnach.png
Opublikowano

Talon może iść na topa wystarczy zbudować coś pod penetrację armora np.Black Cleaver,Last Whisper a jeżeli ktoś idzie bardziej w HP to kupić Blade of Ruined King i można spokojnie siedzieć na linii bez babysit'a ^^

Tak świetnie, szkoda tylko, że większość offtanków i tak nie opiera się tak mocno na skillach i jego silence jest nieużyteczne.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

zanim zbudujesz tego black cleavera albo last whipsera graja talon top to sie skonczy gra + powodzenia w skladaniu itemu za 3,2k co daje 25 ad na ad castera

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...