Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Gift-Code

Damian6553

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jeśli kupię oryginalnego minecrafta na minecraft.net to dostanę giftcode na e-mail? czy konto samo się stanie premium?

Pytanie 2: Na moj nick nie wykupił premium bo sprawdzałem :D Ale gdy chcę wejść na jakiś serwer premium to piszę "Bad Login" to oznacza że ktoś jednak ma premium na moim nicku? ;/ czy jest to spowodowane tym, że mam konto na minecraft.net ? Proszę o pomoc :(

Opublikowano

1. nie wiem jak to jest , gdyż swojego giftcode kupiłem na allegro i dostałem kod na e-mail

2. Jeśli masz konto na minecraft.net to bardzo dobrze , pisze badlogin , gdyż nie masz konta premium i gdy już kupisz wszystko bd ok

Opublikowano

Kupiłem wczoraj premium to tak tam na minecraft.net masz takie 2 opcje w sklepie 1 to jest żę na twoje konto zostanie wykonana automatyczna aktywacja a ta 2 opcja to na tój e-mail wyśle ci giftcode, potem na stronie mojanga po zalogowaniu i aktywacji giftcodem będziesz mógł 1 razowo wybrać swój nick

MC.GOLDRAPID.PL SkyBlock + PvP Pierwszy serwer Faza Testów [Alpha/Beta]

iz2HU77.png

Opublikowano

Do wyboru masz dwie opcje, jedna jest taka, że kupujesz premium na konto, a druga taka, że kupujesz giftcode'a, który przyjdzie na e-mail.

Po kupnie wybierasz nick.

surprise motherfucker

Opublikowano

Jak to wybieram nick jak kiedy wejdę w zakładkę "Store" to pisze mi nazwa gracza: Damian6553 to juz chyba się ustawiła sama ta? Dodam, że kilka razy wpisałem zły gift-code bo kupiłem ale był zły i czy to od tego ?

Opublikowano

Help ;/ pomoże ktoś? Dlaczego nick ustawił się sam na minecraft.net i czy to jest normalne bo żeby nie było że kupię gift-code i nie bd działać ^_^

Opublikowano

Ustawił ci się taki bo podczas rejestracji jeszcze na stronie minecrafta nie na stronie mojangu podałeś taki nick. Prawdopodobnie jak kupisz na tym koncie zostanie Ci taki nick jaki masz teraz ustawiony. Jak chcesz inny to wejdź na:

minecraft.net 

i zarejestruj się. Potem wejdź na:

minecraft.net/store

I zaloguj się podając maila i hasło i na tym nowym koncie kup. Pod koniec procesu poproszą cię o nowy nick i giftcode lub jeżeli kupujesz premium na konto to tylko nick wpiszesz pod koniec.

Jak byś miał jakieś problemy z kupnem, poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/1020469-tutjak-kupic-minecraftagiftcode/
Opublikowano

Aha, czyli jak wybiorę z minecraft.net tą pierwszą opcję "Buy minecraft for this account" to konto po zakupie stanie się "samo" premium i nie będę musiał wpisywać żadnego gift-code oraz zostanie mi ten nick co mam?

Opublikowano

Aha, czyli jak wybiorę z minecraft.net tą pierwszą opcję "Buy minecraft for this account" to konto po zakupie stanie się "samo" premium i nie będę musiał wpisywać żadnego gift-code oraz zostanie mi ten nick co mam?

Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...