Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowy kupon o wartości 3€

Sigal^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagraj w AION po polsku i zgarnij kupon o wartości 3€!

aionlogo.png

Zgarnij darmowy kupon! Nie przegap takiej okazji!

Zarejestruj się na AION PL podczas promocji, czyli od 22.08.2013 (11:59 CEST) do 03.09.2013 (23:59 CEST) i jeśli do końca promocji doprowadzisz którąś ze swoich postaci na tym koncie do poziomu 15, prześlemy na Twój adres e-mail kupon o wartości 3 Euro.

Na jedno nowo zarejestrowane konto zostanie wysłany tylko jeden kupon. Zrealizowanie więcej niż jednego kuponu na tym samym koncie jest niemożliwe. Kupon ten jest ważny do 31.10. (23:59 CET) i może zostać wykorzystany we wszystkich grach firmy Gameforge.

Kupon zostanie wysłany w przeciągu 7 dni roboczych na adres e-mail, który został podany przy rejestracji danego konta.

Kliknij
tutaj, aby dokonać rejestracji i zapewnić sobie pakiet startowy.

Udanej zabawy!

Informacje wstawiam ponieważ nie każdy wchodzi na forum nostale :)

źródło:

http://board.nostale.pl

Opublikowano

Trochę lipa bo trzeba pobrać klienta co waży pewnie z kilka GB. Mało zachęcające. Jeszcze jak nikt nie grał w to to bedzie mu ciężko wbić nawet ten 15 lvl. Ja osobiście nie skorzystam.

70hs.png
Opublikowano

Zmień link do oficjalnego forum NosTale by był w code - by było zgodnie z regulaminem.

A co do tematu i nagrody... 3€... W AIONie niby na jakiś jeden scroll na pomniejszą instancję wystarczy, w innych grach FailForge nie wiem. Średnia promocja dla osób bez zainstalowanej gry, może dobra dla osób, które planują zacząć ale nie mają jeszcze konta, dla bardziej doświadczonych expić kolejną postać do 15lvl... Niby z 1-1.5h roboty ale też zbytnio się nie chce.

Opublikowano

Jakoś z 30. Nie jestem pewien, nie korzystałem z tego, ale coś w tych okolicach chyba.

Opublikowano

Wbiłem 15lv... zajeło mi to 2 dni z pomocą 60lv xD...

Mam pytanie do ilu dni przychodzi kod ?

@Edit nie doczytałem xD

15lvl solo jest kwestią 2-3h... I to jeśli robisz wszystkie q po drodze. Jak Ty plvlowałeś postać do 15lvl 2 dni przy pomocy 60lvl?

Opublikowano

Witam,mam do WAS ogromną prośbę,potrzebne mi 3 foldery z gry Aion do zagrania w tą gre, tzn bin 32 bin 64 i textures oraz z Object Misc, gdybyście wstawili te pliki na jakąś stronkę,bym był wdzięczny,prosze was o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...