Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzisz o Rengarze ?

kanohren21

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o Rengarze ?

• JEST OP
      15
    • JEST S?ABY
      5
    • NICZYM SI? NIE WYRÓ?NIA
      9
    • S? LEPSI (podaj przyk?ad)
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka strasznie mi się spodobał Rengar jak oglądałem różne rozrywki.. Ale część osób mówi że on jest słaby lub mówią że go znerfią i będzie widzialny na ulti :/ Chce kupić Rengara ale mam dylemat proszę pomóżcie !! :)

DAJE LIKE ZA POMOC ! :-D

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Nie będzie miał nerfa tylko zmiany. Będzie bardziej tankowaty, ale kosztem bursta. Teraz jest troche op triple q strasznie boli, adc schodzi już na jedno z co mowić 3 :D

gyoz.png

Opublikowano

Rengar już na 2 lvlu może FB zrobić, te krzaki bardzo bolą na topie bo ciężko stać daleko od krzaków jednocześnie farmiąc. Ma bardzo duży burst, a z dobrym buildem jest tankowaty do tego i składa każdego 1n1.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Ankieta nie ma sensu. Uważam, że Rengar jest dobry, więc na co mam zagłosować ? Każda postać się czymś wyróżnia, więc tego nie rozumiem.

Opublikowano

Rengar już na 2 lvlu może FB zrobić, te krzaki bardzo bolą na topie bo ciężko stać daleko od krzaków jednocześnie farmiąc. Ma bardzo duży burst, a z dobrym buildem jest tankowaty do tego i składa każdego 1n1.

Idziesz Rengarem na topa? Powodzenia... Kto pickuje takie papiery na topa -.-

Osobiście uważam, że jungler dobry, ale tylko tyle.

Take it easy my friend

Opublikowano

Idziesz Rengarem na topa? Powodzenia... Kto pickuje takie papiery na topa -.-

Osobiście uważam, że jungler dobry, ale tylko tyle.

Jeżeli dla ciebie Rengar to papier na topie to mam nadzieje, że nigdy się nie spotkamy w jednej grze -.- Chyba krótko grasz bo rengar w porównaniu do Janny, Tarica, Zeda, Kha' Zixa,Lulu i innych śmiesznych postaci na topa z dobrym buildem jest bardzo mocny. Tak wgl to po co mu tankowatość? Jungler zbiera focus (taki J4) ty wchodzisz ultem na plecy i zabijesz adc/apc .... Wielka filozofia i na czacie ggwp Rengar carry.

(tak, tak przykałady mało tankowatych solo toperów słabe)

.

.

.

Rengar jest bardzo silnym solotoperem warto nim ciągle grać. Nawet po zmianach będzie dobry nie ma się czym przejmować :)

Opublikowano

na topie wygrywa linie z wiekszoscia champow na ta mete

ten dmg boli a im dalej tym wiekszy dmg

jego rolą jest zabicie w kilka sekund enemy carry i umrzeć/starać sie przetrwać

lecz w early jest strasznie mocny a im dalej tym lepiej

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Sam go kupiłem i się zawiodłem, bez krzaków "gunwo" robi, jedynie, że ma ulta, znakomity pusher, bije z Q w turreta w walce 1vs1 ciężko mi było zabić, szczerze to był mój jeden z gorszych zakupów w lol'u

Opublikowano

Sam go kupiłem i się zawiodłem, bez krzaków "gunwo" robi, jedynie, że ma ulta, znakomity pusher, bije z Q w turreta w walce 1vs1 ciężko mi było zabić, szczerze to był mój jeden z gorszych zakupów w lol'u

Być może, musisz się jeszcze poduczyć nim grać?

Bo rengar to bardzo dobra postać, która w 1v1 zajebiście dużo robi.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Ja ci go nie polecam, kiedyś był mocny a teraz bez przerwy go nerfią, był w miarę zbalansowany to go znerfili i nie wiem po co. Gdybym mógł to bym go zwrócił ale niestety już nie mogę.

Opublikowano

Jest dobrym championem. W early kosi jak chce, mając przeciwnika na kombo. Już nawet na 2lvl wystarczy, że walnie kilka E do harassu, a gdy przeciwnik ma ok. 65-70% hp, może z łatwością wyskoczyć i ubić go w kilka sekund. Do tego ma całkiem dobry sustain, CC, i stealth'a. Szkoda, że w ankiecie nie ma opcji "Jest Dobry", tak więc mój głos to "Są lepsi" - a jako przykład lepszego championa mogę podać Nasusa, który w early może mieć z Rengarem lekkie problemy, lecz w late robi o wiele więcej.

Opublikowano

Jest dobrym championem. W early kosi jak chce, mając przeciwnika na kombo. Już nawet na 2lvl wystarczy, że walnie kilka E do harassu, a gdy przeciwnik ma ok. 65-70% hp, może z łatwością wyskoczyć i ubić go w kilka sekund. Do tego ma całkiem dobry sustain, CC, i stealth'a. Szkoda, że w ankiecie nie ma opcji "Jest Dobry", tak więc mój głos to "Są lepsi" - a jako przykład lepszego championa mogę podać Nasusa, który w early może mieć z Rengarem lekkie problemy, lecz w late robi o wiele więcej.

Nasusem mi się jakoś dziwnie gra ^^

na topie wygrywa linie z wiekszoscia champow na ta mete

ten dmg boli a im dalej tym wiekszy dmg

jego rolą jest zabicie w kilka sekund enemy carry i umrzeć/starać sie przetrwać

lecz w early jest strasznie mocny a im dalej tym lepiej

I to mnie przekonało xD Dla ciebie like :P i TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...