Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pixel shader 2.0

RELOAED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem z pixel shader2.0 nigdy tego nie było ale teraz po tym paczu gdzie wszedł lucian uruchamiam grę wybieram rozgrywkę i wtedy jak mają się ładować postacie wyskakuje taki błąd: Wystąpił nieznany błąd directX. Upewnij się, że twoja karta graficzna obsługuje shadery w wersji 2.0, i używa sterowników od producenta. I po tym gra się wyłącza nigdy takiego czegoś nie miałem tylko po tym patchu coś zje****. Moja karta graficzna to GeForce GT240M niby czytałem, że Pixel shader obsługuje do 4.1 ale nie wiem już, jeśli ktoś wie o co chodzi proszę o pomoc z góry dziękuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skoro karta ma obsługiwać Pixel Shadera do 4.1 to spróbuj ściągnąć te sterowniki do niej. ;)

siema.

Opublikowano

Skoro karta ma obsługiwać Pixel Shadera do 4.1 to spróbuj ściągnąć te sterowniki do niej. ;)

tylko, że nie ma takiego czegoś jak pixel shader tego nie da się pobrać, no chyba, że ktoś mnie zaskoczy tym, albo jakoś inaczej się to nazywa albo jakiś inny sterownik od tego jest nie wiem co pobrać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tylko, że nie ma takiego czegoś jak pixel shader tego nie da się pobrać, no chyba, że ktoś mnie zaskoczy tym, albo jakoś inaczej się to nazywa albo jakiś inny sterownik od tego jest nie wiem co pobrać

Chodzi mi o to, żebyś ściągnął najnowsze sterowniki do karty graficznej, nie do Pixel Shader.

siema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...