Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] Administratorow , Budowniczych , osobe ktora zna sie na serwerach Mianowicie Puginach [ do Pomocy ] co 2 glowy to nie 1 ;)

Zamzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tu Zamzi

Od kilku dni robię nowy serwer mianowicie

Konfiguruje , pisze . Poszukuje kilku dobrze znających się osob

na konfiguracji i na promowaniu serwera , poszukuje Administracji , Grafika

i YouTube'ra który nakręcił by film , nie pogardzę też Dobrych Budowniczych :)

Wiecej Informacji zapraszam na TeamSpeak3 i o rozmowę kwalifikacyjną

TSminecraft.pl

Czekam mój nick Zamorak669

Opublikowano

Siemanko ja w sprawie Administratora/Technika byłem Technikiem na 3 serwerach i Adminem na 2 Mam 13 lat na pluginach znam się w skali od 1/10 na 9/10 a nawet jak nie znam jakiegoś to szybko czytam i go ogarniam Mój nick Marcel24531

Opublikowano

Ja sie moze nadam :) posiadalem serwery typu MineZ + Guns, PvP, WarGuns, sv + gildie, Hardcore ;) potrafię pisać skrpty w pluginie skript ;) oraz mam duże pojęcie na temat pluginów ;).

coś ode mnie ;): Mam aktualnie napisany autorski skrypt na logowanie, otherdrops, auto message, auto save, własne wiadomości po wejściu i wyjściu :), plugin hardcore, oraz zaczynam kombonować nad skryptem który, daje możliwość logowania się tylko graczą Non premium jeżeli gracz ma premium to nie musi się logować ;).

kontakt na skype w profilu :).

chciał bym być

Administratorem/Technikem jedno cześnie :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...