Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[War Rock] Jak nabić dość szybko literki

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

c8f2bd784936df253effd59.1100x1100.jpg

1. W tym tutku pokaże wam jak nabić napis WarRock w dość szybkim czasie.

2. Pierwsze sześć literek zdobędziemy dość szybko grająć w trybie cqc na explosive.

Jeśli mamy jakiegoś kolege to gramy z nim single round, raz on nas zabija raz my go.

Wystarczy sześć gier i mamy sześc literek.

3. Jeśli jednak nie mamy z kim grać to gramy na trybie AI(zombie).

Odpalamy gre i od razu giniemy.

Tutaj też sześć gier żeby zdobyć sześć literek.

(Jak już mamy 6 literek to nie możemy się wylogować z serwera bo stracimy literki)

4. Teraz pozostała nam ostatnia literka którą się zdobywa najdłużej.

Gramy na trybie CQC explosive 9 round.

Żeby zdobyć tą literke musimy zagrać 3 max 4 gry po 9 round.

Ps. Tutek może nie jest jakiś obszerny ale za to konkretny. Nie chce widzieć postów pod tutkiem że temat nie potrzebny ponieważ widziałem pare tematów w dziale warrock z takim zapytaniem. Tutek też powstał z myślą że są bronie rainbow do zdobycia.Oczywiście zakaz kopiowania na inne fora.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Ale te kilka rund będzie trwało około tyle czasu :)
Po prostu gdyby napisał że musisz grać 90 minut (w ogóle to wydaje mi się że 120 minut bo niby 2 godziny się gra na ostatnią) to wiele osób by się przeraziło tym czasem xD a tak to kilka rund wydaje się szybkich :)

Opublikowano

Witam a ja powiem tak że zagrałem kilka szybkich rund ( A.L. start i odraz zabijali mnie ) aż zrobiłem 200 % EXP Event to może mi to zajeło 30 minut i po tym zagrałem runde też A.L. do 10 Wave i po tym jeden mecz na noże na CQC i dostałem broń to tak z godzine może więcej zajeło a i zauważyłem że którą postacią się gra na ostatniej literce to tako broń dostaje się bo teraz grałem na nożach medykem to dostałem G36 na 3 dni :)

Opublikowano

Witam a ja powiem tak że zagrałem kilka szybkich rund ( A.L. start i odraz zabijali mnie ) aż zrobiłem 200 % EXP Event to może mi to zajeło 30 minut i po tym zagrałem runde też A.L. do 10 Wave i po tym jeden mecz na noże na CQC i dostałem broń to tak z godzine może więcej zajeło a i zauważyłem że którą postacią się gra na ostatniej literce to tako broń dostaje się bo teraz grałem na nożach medykem to dostałem G36 na 3 dni :)

nie ma to roznicy po prostu ci sie fartlo

xD---Kopi_ehxepsa.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Racja , obszerny poradnik nie jest, ale przydatny do eventów ;)

1357040469-U286162.png
  • Aive zmienił(a) tytuł na [War Rock] Jak nabić dość szybko literki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...