Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kilku pluginów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, otóż szukam pewnych pluginów, za znalezienie chociaż jednego daję like.

1.Gracz może zablokować sobie skrzynkę na serwerze ale może ją otworzyć tylko za pomocą klucza, jeśli straci ten klucz to inny gracz który ten klucz ma może sobie tą skrzynkę otworzyć.

2.Nick gracza nad jego głową widać tylko po nasunięciu na niego celownika lub jakaś inna ochrona przed radarem nodusa.

3.Im lepszą zbroję gracz nosi tym wolniej chodzi.

4.Zmieniony system życia, a właściwie brak jego regeneracji, jedynie jedzenie i eliksiry zwiększają poziom życia.

5. Plugin który blokuje wyrzucanie itemów na gm oraz możliwość stawiania bloków, niszczenia i atakowania, również na gm.

6. Plugin dzięki któremu nosząc pochodnie w ręce teren wokół nas rozświetla się.

7. Plugin który wprowadza nowe zbroje lub modyfikuje istniejące tak aby można mieć np skórzaną zbroję na sobie i ją kolorować ale jednocześnie zachowuje ona właściwości diamentowej albo żelaznej.

Możliwe że zaktualizuje ten temat bo paru będę jeszcze potrzebował.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

4.Jeżeli masz plugin skript to tam możesz napisać skrypt na usunięcie regeneracji hp i odnawianiem życia przez eliksiry i jedzenie

Jbc. to chyba powinno działać ;]

on hunger level change:
	set hunger level to 5

on consume bread:
	heal player by 1.5 heart
	stop

on first join:
	set hunger level to 5

Opublikowano

Ale to jest na wersję 1.4.6 :(

Niestety nie znam innego pluginu , który działa podobnie. Spróbuj go wgrać , może akurat będzie działał jeśli nie to usuniesz go po prostu.

Opublikowano

2. Nie ma mozliwosci ba powstanie takiego pluginu, a w ostatecznosci moda mozna

4. W configu essentialsa zmien na false: regeneration

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

2. Nie ma mozliwosci ba powstanie takiego pluginu, a w ostatecznosci moda mozna

4. W configu essentialsa zmien na false: regeneration

Nie znalazłem takiej linijki w essentials ani mi jej nie wyszukuje.

4.Jeżeli masz plugin skript to tam możesz napisać skrypt na usunięcie regeneracji hp i odnawianiem życia przez eliksiry i jedzenie

Jbc. to chyba powinno działać ;]

on hunger level change:
	set hunger level to 5

on consume bread:
	heal player by 1.5 heart
	stop

on first join:
	set hunger level to 5

"on hunger level change:

set hunger level to 5"

Co to robi konkretnie?

Opublikowano

zmienia glod level na 2,5 mieska wiec nie moze sie zycie regenerowac i ustaw na level 6 bo nie beda modz biegac.

zmienia glod level na 2,5 mieska wiec nie moze sie zycie regenerowac i ustaw na level 6 bo nie beda modz biegac.

zmienia glod level na 2,5 mieska wiec nie moze sie zycie regenerowac i ustaw na level 6 bo nie beda mogli biegac.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Właśnie nie :) 5 to połowa 10full od 3 nie można biegać ;]

sam dzisiaj robiłem te skrypty dla siebie bo potrzebowałem, u mnie wszystko działa ;]

Opublikowano

Dzięki, przyda się bo fajna sprawa, jest jeszcze taki plugin RPGHealth który pozwala zwiększyć ilość życia i ciekawy mix może wyjść.

Opublikowano

Ok dzięki ale mam zastrzeżenia co do RPGItems, bo ja chciałbym żeby gracz mógł sam sobie taką diamentowo-skórzaną zbroję zrobić a z tego co tam wynika to raczej nie da rady tak.

Opublikowano

Ok dzięki ale mam zastrzeżenia co do RPGItems, bo ja chciałbym żeby gracz mógł sam sobie taką diamentowo-skórzaną zbroję zrobić a z tego co tam wynika to raczej nie da rady tak.

Możesz tam stworzyć własny crafting do zrobionej przez ciebie zbroi :) /rpgitems <nazwa> recipe :D

Opublikowano

Możesz tam stworzyć własny crafting do zrobionej przez ciebie zbroi :) /rpgitems <nazwa> recipe :D

No to super, tylko widzę że plugin jest na 1.5.2 i porzucony, działa z wersją 1.6.2?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...