Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Event

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym wam przedstawić nowy event moim zdaniem wart uwagi. Piszę to dlatego, bo wiem, że niektórzy gracze nie zaglądają do zakładki eventów lub mogą wydać FP nie na event a na coś innego, a potem żałować.

Otóż to, że gdy ktoś nas nominuje i wbija poziomy i dostajemy za to FP nie jest tajemnicą. Możemy też zrobić swoje oddzielne konto i nominować nasze konto główne.

Kiedy nominuje nas ktoś lub sami nominujemy się z innego konta dostajemy paczuszkę nie musząc nic tak naprawdę robić, a nagrody z niej mogą być następujące (dostajemy losowy item z listy):

-Exp bonus (różnie zwykle 20% na 3 dni)

-c4 is not here spray 3 dni

-call sing 3 dni

Kolejna paczka czyli Sergeant box (dostajemy gdy nasz friend wbije sergeanta) może ukrywać w sobie jeden z tych itemków:

-Mutant Fire Suit na 7 dni

-BP Vest lub BP Helmet na 7 dni.

I ostatnia paczka Staff Sergeant (dostajemy gdy nasz friend wbije staff sergeanta) box:

-ak74 camo na 7 dni

-m4 camo na 7 dni

-awm camo na 7 dni.

Oczywiście jeśli nasz przyjaciel trochę sobie pogra to my dostajemy FP możemy je wydać w sklepie albo wykorzystać na evencie który jest teraz.

Przy zakupie: Gold Friend NameTag, Silver Friend NameTag na (30DNI) dostaniemy 30,000GP. (Cena tych przedmiotów to 480FP)

Przy zakupie: M4A1 Crystal i D.E Crystal na 1 dzień dostaniemy EXP+100% na 7 dni. (Cena tych przedmiotów to 910FP)

Przy zakupie: Swat Elite i Swat Female na 7 dni dostaniemy 5 Toe Tagów. (Cena tych przedmiotów to 1540FP)

Pamiętajmy też, że nagrody nie są przyznawane od razu tylko po jakimś czasie.

iuub.png

Opublikowano

Chyba najfajniejsze jest to 30 tys. GP :) Chyba sobie podbije konto żeby napić troszkę FP.

Szybko dostanę te 480FP?

To zależy jak Ci exp poleci :0 Z jednej gry możesz uzyskać 30 fp :)

Opublikowano

Podobno 100 FP to 1000 Expa, ale nie jestem pewien. Tak przynajmniej piszą ludzie na forach, a jeśli o mnie chodzi to oferta z 30k GP też wydaje mi się najlepsza.

iuub.png

Opublikowano

A z tym gp jest tak ze jeżeli sie kupi ten jeden Itemek to sie dostaje 30k gp? i jeżeli się kupi znowu itemka do dostanie sie znowu 30k GP? czy tylko raz sie dostaje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...