Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wow Cata Molten problem z realmami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmieniłem realma jest git loguje się każe mi wybrac realma zaznaczam tam 2 rzeczy klikam ok i w liście z realmami nie ma nic o co chodzi ?

Opublikowano

może zaczne od początku bo pisałem tamto w pośpiechu

zmieniłem wszystko w realmlist.wtf

loguje się jest ok

wyskakuje mi okienko i tam jest do wyboru pvp,pve,rp,rppve zaznaczam obojętnie co i development

i wyskakuje okienko realm selection i nic tam nie ma a powinny byc servery

sorki nie ta zakładka z tematem prosze o nie karanie %

Opublikowano

Jeśli wybierasz byle co z tego RP, pve itp to nie dziw sie jesli nic ci nie wyskakuje jesli to jest serwer tylko PVP

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Na pewno jest coś z błędem clienta, spróbuj jakis inny serwer np atlantiss.pl czy też tam masz taki błąd

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

ja gram na astralu i jest git a wczoraj grałem na jakimś instant 85 i nie było problemu a nie znam innych w miare szybkich serverów cata oprócz moltena

Opublikowano

a ma ktoś może moltena na komputerze i mógłby mi go wrzucic na jakąś stronkę a ja bym pobrał ?

edit:

mam clienta 4.0.6 a teraz w dziale download zauważyłem że jest u nich 4.3.4 a na necie pisało że oni są na 4.0.6 chyba w tym tkwi problem ?

jak mogę zaktualizowac na 4.3.4 ?

@@edit:

znalazłem taki sposób na update jeżeli ktoś się zna prosze o opinie czy to wypali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...