Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warsztat umiejętności

Polaar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Witam:) Gram już tydzień w nfs world ;D Ale nadal nie rozumiem jakie mam dać umięjętnośći do auta:

BMW M3 GTS

Prosche 911 GT2

Chciałbym żeby mi ktoś pomógł chcę żebyście mi pomogli ustawić je pod wyscigi!

2. Pytanie 2 :) Jak na początku wyscigu BMW M3 GTS ma nitro ? Nie mogę tego ogarnąć proszę o pomoc :)

Opublikowano

1.Wsadź wydłużenie idealnego startu,moc nitro i inne skile na nitro.najlepiej 3-4 gwiazdkowe.

2.Musisz trafić na pasku obrotów w zielony zakres.To jest idealny start i to ma każde auto.

Opublikowano

Metoda, którą przedstawił XszarlotekX jest najlepsza, a jak tego nie ogarniesz to możesz kupić "Obroty do doskonałego startu" za 12.000$ bodajże - a zielony pasek się powiększy i łatwiej będzie Ci trafić.

Opublikowano

Powiem Ci jak to jest dokładnie. Zależnie od trasy można wybrac kilka różnych zestawów więc nie zawsze da się określić jeden.

Jeżeli trasa jest krótka czyli jest to sprint długości około 5-6km to warto jest wybrac taki zestaw:

Idealny start - 3-4 sekundy

Wcześniejsze wzmocnienia - 6-7 sekund

jak najlepsze odnowienie nitra

jak najlepsza moc nitro

jak najlepsze wydluzenie nitra

Jeżeli trasa jest dłuższa i ma okrążenia to polecam tak:

Idealny start 4 sekundy

2x odnowienie nitra (50%)

jak najlepsza moc nitra

jak najlepsze wydluzenie nitra

Są jeszcze inne kombinacje ale będa one dostosowane np do konretnej 1 trasy a w innych się nie sprawdzą :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...