Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer-Pytanko/a

Keps™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemanko!

Myślałem, że nie będe już pisał na forum w sprawie komputera lecz niestety chciałem dzisiaj zamówić już komputer ale nie ma obudowy która miałem w koszyku (Gladius M40) na morele.net . Ma ktoś może jakiś odpowiednik tej obudowy?
Oraz drugie pytanko, opłaca się zamawiać na techplanet.pl? Podobno jest tam drożej i jeszcze szukam jakiś dobrych 2 wydajnych wiatraczków 120 mm lub 1 bardzo wydajnego ;)

Mój koszyk w morele.net http://www.morele.net/inventory/info/vAVXVh/
Koszyk w techplanet.pl http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=70416&s=73528&s=73500&s=67056&s=77728&s=72512&s=77608&s=77562&s=15240

Pzdr

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

zestaw do 3500 natomiast bardzo mi zależy na gladiusie, i głównie o alternatywe na morele mi chodzilo.

A o kodach itp wiem :)

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

zestaw do 3500 natomiast bardzo mi zależy na gladiusie, i głównie o alternatywe na morele mi chodzilo.

A o kodach itp wiem :)

Dlaczego tak się na niego uparłeś? M23 jest równie dobra i nie będziesz miał z nią żadnych problemów.

Opublikowano

Uparłem bo mi się podoba i dla mnie jest bardziej praktyczna od Brutusa.
Mam jeszcze jedno pytanie.
Czy przy takim kompie dadzą mi tam jakieś pasty termoprzewodzące?

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Po co mi dysk 500GB gdy dzisiaj to jest bardzo mało? Mimo iż nawet zamieniłbyś tam na 1 TB biore zestaw z pierwszego posta(mojego) oraz dalej czekam na odpowiedź w sprawie tych wiatraczków;d

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Nie kazdy uzywa 300gb w dzisiejszych czasach

I nie wiatraki tylko wentylatory, nie sa potrzebne bo i gpu i cpu przed oc maja wystarczajace stockowe coolery, a do oc potrzeba juz lepszych coolerow nie wentylatorow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...