Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Leauge Points

TreleMorele123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj gdy byłem w trakcie rozgrywki rankingowej, riot wyłączyło tymczasowo te gry, o czym nie miałem pojęcia. Gdy wygrałem w raz z moją drużyną nie chciały mi się statystyki końcowe załadować. Po czym patrze, wywala mnie z kolegą z LoL'a i nie otrzymaliśmy LP, a naszej gry nie ma w historii gier. Czy powinienem napisać z tym do support'u czy poczekać?

Za pomoc lajki

P.S Jeżeli miałbym pisać do supp'a to z kategorią , nie wiem czy dobrze, ale coś tam było ze statystykami.

Opublikowano

Nie pomogą ci. Dzieje się to wszystko automatycznie i nie da się dodać gry do twojej historii której nie ma. Tak samo jeżeli przegrasz mecz i chcesz aby ci go unieważnili.

Pisałem już do supportu i mi to napisali. PISAŁEM DO POLSKIEGO I OTRZYMAŁEM ODPOWIEDŹ PO KILKU GODZINACH. Pisałem 3 razy ponieważ miałem jeszcze jedną sprawę i szybkość odpowiedzi zawszę była szybka. Nie rozumiem dlaczego sądzicie, że polski support jest wolny....

Opublikowano

Możesz pisać do support jak chcesz usłyszeć "Przepraszamy" czy coś w tym stylu bo na nic innego nie licz.

Kiedyś też miałem problem z drużyną, wygraliśmy grę a mimo to pokazywało porażkę (zarówno my jak i przeciwnicy mieliśmy lose wtf), nie dość że odpisali po 2 tygodniach to była to jakaś wiadomość z automatu która w niczym nie pomogła.

Opublikowano

Nic Ci na to nie pomoga brazie xD pisalem kiedys jak mi wyjebalo prad na osiedlu czy oddadzo elo to powieddzieli, ze nie moga nic robic przy rankingu, zgnijesz w brazie.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...