Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] G53 i MP5

sztuka13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ten temat stworzyłem dla tych krórzy zastanawiają się nad kupnem jednej z tych broni .

MP5 :

Zalety :

-bardzo dobra celność

-w miare szybka

-duży zasięg

-tania biorąc pod uwagę jakość

-nawet niezmodyfikowany kosi

Wady :

-wolne przeładowywanie (tak samo jak FAMAS)

-troche mało amunicji

-troche małe obrażenia(21-23)

G53 :

Zalety :

-dobra celność(gdy ma dobre dodatki)

-duży zasięg

-szybkie przeładowywanie

Wady :

-jak na broń która ma obrażenia ''średnie'' to mało zadaje damage(24-26)

-dość droga

-niezmodyfikowana ma dość duży recoil

Według mnie nieopłaca się kupywać g53 ponieważ MP5 ma lepszą celność , większy zasięg i jest troche szybsza , a G53 jest lepsza tylko w obrażeniach ma wieksze tylko o 3 -_- . Ja polecam MP5 :)

Opublikowano

Mam g53 i mp5, nie moge zgodzic sie z tym co jest napisane wyzej. Mp5 w porownaniu do g53 to pistolecik na plastikowe kulki. Moze mp5 jest troche bardziej celne jesli strzelasz seria tak ze caly magazynek wyprujesz w jednego typa, ale nia ma takiej mocy. Poza tym kto gra bronia bez dodatkow? Chyba tylko nooby z daily draw. G53 jest mega lepsze. Dla ciekawskich porownajcie sobie te bronie na profilach moich mechanikow: .Fractal i iSabotage

Opublikowano

Super porownanie broni! Moze wrescie ludzie nie beda sie pytali co wziasc!

Ps. Mp5 i G53 mam a i tak latam z Mp5 :P

Tak Ci się tylko zdaje mnóstwo tematów takich są robionych,a po chwili i tak Ci wyskoczą z pytaniem jaka broń jest lepsza :D

Ten temacik mija się z prawdą G53 jest lepsze niż mp5 no możemy tutaj dyskutować jeszcze gdyby mp5 było +3 to jeszcze jeszcze...

Opublikowano

@cheero jeśli potrzebujesz całego magazynka by zabić 1 gościa to szacun. I nie wyzywaj od noobów ludzi, którzy nie wydają na tą grę pieniędzy. Nie każdy jest p2w jak Ty.

MP5 jest lepsza od G53. MP5 zabijać można praktycznie na każdy dystans. G53 daje jedynie przewagę na krótkim dystansie, a bez dodatków jest dość słabe.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Ale proównując MP5 z dodatkami i G53 to G53 mieknie sory a jesli dla ciebie o 3 wiecej obrazen to jest duzo wieksza moc to pozdro for you . :)

Super porownanie broni! Moze wrescie ludzie nie beda sie pytali co wziasc!

Ps. Mp5 i G53 mam a i tak latam z Mp5 :P

Ja tak samo mam g53 i nieużywam

@cheero jeśli potrzebujesz całego magazynka by zabić 1 gościa to szacun. I nie wyzywaj od noobów ludzi, którzy nie wydają na tą grę pieniędzy. Nie każdy jest p2w jak Ty.

MP5 jest lepsza od G53. MP5 zabijać można praktycznie na każdy dystans. G53 daje jedynie przewagę na krótkim dystansie, a bez dodatków jest dość słabe.

Dobrze gada bez dodatków G53 trzeba ogarnąć ten recoil na początku wyżucało gdzie popadnie dopiero później ogarnąłem .
Opublikowano

Mam g53 i mp5, nie moge zgodzic sie z tym co jest napisane wyzej. Mp5 w porownaniu do g53 to pistolecik na plastikowe kulki. Moze mp5 jest troche bardziej celne jesli strzelasz seria tak ze caly magazynek wyprujesz w jednego typa, ale nia ma takiej mocy. Poza tym kto gra bronia bez dodatkow? Chyba tylko nooby z daily draw. G53 jest mega lepsze. Dla ciekawskich porownajcie sobie te bronie na profilach moich mechanikow: .Fractal i iSabotage

moc = o 3 wiecej damage <brawo> cały magazynek na 1 typa no chyba ty ...

Opublikowano

Ja mam gp3 jedynie z viperami, powiem, że brakuje mi precki, m145 i thudrebolta. Bez addonów to taka zwykła pukawka (i tak lepsza od większości innych)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

2@up

Od kiedy Barrett produkuje pistolety maszynowe?

@top

G53, ale ta pukawka m5k z pte to taki abakan na mecha.

Opublikowano

Głównie pistolety samopowtarzalne (np M9, w rzeczywistości wiele lepszy pistolet niż w bfp3f)

Karabiny snajperskie (specjalizacja, M95,M98 itp.)

Prototypy karabinów szturmowych i maszynowych (o nich to nawet w realu jeszcze nie wiemy)

Pistolety maszynowe tez produkuje, ale w odłamie firmy we Włosji (tak się ten kraj chyba nazywał, to obok Francji i z butem), np bardzo dobrze nam znany 93r w rzeczywistości strzela również całą serią

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Czy ty chociaż raz grałeś w tą grę?(dla ludzi jego typu m95 to snajperka)

A ty w nią grałeś że taki figo fago?

Dla mnie są porównywalne.

Opublikowano

A ty w nią grałeś że taki figo fago?

Dla mnie są porównywalne.

To ale tu jest rozmowa o SMG i tego się trzymajmy. M95 jest bronią świetną ale to nie SMG jakbyś nie wiedział. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...