Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug: lagi w dungeonach ;/

mephiroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem taki ze w dungeonach strasznie mi laguje , sa momenty ze sie odlaguje zaraz znowu i sobie tak skacze albo caly dungeon bez lagow albo caly z lagami itd.. czy jest jakis sposob zeby pozbyc sie tego buga bo wiem ze inni tak nie maja ;/

Witam, mam problem taki ze w dungeonach strasznie mi laguje , sa momenty ze sie odlaguje zaraz znowu i sobie tak skacze albo caly dungeon bez lagow albo caly z lagami itd.. czy jest jakis sposob zeby pozbyc sie tego buga bo wiem ze inni tak nie maja ;/

I to tez sie tyzy skirmishy ze laguje strasznie przy bossach i po drodze da sie jakos to ominac? albo pozbyc ?

Opublikowano

Dziwna sprawa, tutaj pewnie wina będzie komputera. Zapewne masz jakiegoś lows to nie ma to się dziwić. Ale spróbuj zmniejszyć detale, może pomoże.

Hm obstawiam ze nie bo zrobilem detale na najnizsze jakie sie da i jest doslownie to samo tnie si kiedy chce a kiedy nie chce przestaje ;/ co nie zorbie z detalami wystepuje mi to samo bo juz sprawdzalem.I jak mowilem zdarza sie caly dungeon sie nie tnie a jutro jak zorbie zaraz caly sie tnie albo sa chwile gdzie sie nie tnie tylko i na zmiane...

a laptopa slabego nie mam bo nawet assassin creed gralem na prawie full detalach.

Opublikowano

Hm obstawiam ze nie bo zrobilem detale na najnizsze jakie sie da i jest doslownie to samo tnie si kiedy chce a kiedy nie chce przestaje ;/ co nie zorbie z detalami wystepuje mi to samo bo juz sprawdzalem.I jak mowilem zdarza sie caly dungeon sie nie tnie a jutro jak zorbie zaraz caly sie tnie albo sa chwile gdzie sie nie tnie tylko i na zmiane...

a laptopa slabego nie mam bo nawet assassin creed gralem na prawie full detalach.

A internet jaki posiadasz ?

xD 

Opublikowano

czyli radiowy internet nie uciagnie skirmishow i dungeonow?

jak widać, zapewne przez to, że w kliencie jest wbudowany patcher, który przez całą grę pobiera pliki.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...