Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem ~ script Akali Combo by burn

Bomick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Rozpoczynam dopiero swoją przygodę z BoL-em jak i tym forum, zabawa z Ryze nie przypadła mi do gustu, więc postanowiłem spróbować ze skryptem burna pod Akali i jako nowicjusz mam kilka problemów i pytań. Dodam, że gram praktycznie na standardowych ustawieniach bez zmian.

http://botoflegends.com/forum/topic/998-akali-combo/

- ponoć skrypt burna 1.7 jest obecnie najlepszy pod akali, ale chciałbym dowiedzieć się jakie jest wasze zdanie. Czy są ewentualnie jakieś skrypty bądź możliwość ustawienia tego skryptu aby Akali miała większego suvwa. Chodzi mi o to, że jeśli w tf-cie zbyt długo trzymam spacje to bot wypala mi wszystkie ulty i nie mam za bardzo możliwości ucieczki. Czy jest możliwość ustawienia aby Akali zostawiała sobie ostatnie "R" do ucieczki bądz nawet odskakiwała do najbardziej oddalonego miniona gdy ma low hp? Czy po prostu muszę wyczuć tę spację, samemu używać "W" gdy chcę wycofać i kombinować jak uciec ? Bo mówiąc szczerze trochę więcej oczekiwałem od takiego Bota

- mam problemy z farmieniem i grą przed 6 lvlem. Jak ustawić auto lasthitowanie np z Q? Ten skrypt ma taką możliwość, czy musze ściągnąć jakiś osobny?

-mam problem z włączaniem/wyłączaniem opcji Auto harasu z Q "A" mianowicie wciskam "A" po czym ustawienie zmienia się na "ON" ale po puszczeniu shift-a znów jest "OFF". Dodam że nie mam niczego zbindowanego pod "A" i próbowałem zmienić to wiele razy i nic. Co w tym wszystkim najdziwniejsze teraz mam zaznaczone "OFF" a moja postać po wciśnięcu "A" i tak harasuje przeciwnika :(

-nie pogardziłbym również jakimiś radami od was, nie znalazłem żadnego Tutorialu (jeśli taki istnieje to przepraszam) Byłbym wdzięczy również za jakiś film w którym mógłbym zobaczyć jak wy gracie tą postacią używając skryptu.

-takie ostatnie pytanie z innej beczki: którymi postaciami i skryptami (oprócz Ryze) powinienem się najbardziej zainteresować jeśli chcę awansować choć o kilka dywizji? Słyszałem, że Akali i Katarina są do tego dobre choć co do Katy mam zastrzeżenia gdyż łatwo ją kontrować. No i jak wiadomo nie zawsze trafi mi się Mid, zatem- jakie skrypty i postacie są pomocne na Jungle/Adc/Supp/Top poza opcjami które zapwnia mi cheat "LolPlus" (czyli auto smite, wardy itd)

Dziękuję z góry za pomoc. Przepraszam za ewentualne błędy zawarte w treści.

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...