Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Flame w grze

AdiK123451

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Pragnę poruszyć bardzo ważny temat chodzi mi o flame !
Każdy z nas spotyka się z tym w grze. Jakie macie sposoby na odstresowanie się po grze i czy reportujecie toksycznych graczy a może nie obchodzi was, że ktoś z teamu jest toksyczny i obraża innych. Ciekawi mnie wasze zdanie.

Opublikowano

Yo!

Najlepszy sposób według mnie to

nie zwracać na to uwagi... Ha łatwo

mi mówić nie? Ale sprawa jest prosta

najpierw Mute na gracza, i już masz

spokój, a po grze "podziękowanie" za

grę odpowiednim honorem.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Hmmm ja tam często go po prostu mutuje, a jeżeli naprawde trolluje to reportuje, albo za mocny flame gdy mnie ktos zdenerwuje, ale czesto i tak o nich zapominam i szczerze nic mi to nie robi, bo i tak go zapewne nigdy wiecej nie spotkam... Przycisk ignoruj i tyle, nie musisz sie denerwowac i tym grac gorzej i po prostu... byc zdenerwowany bo jakas osoba w GRZE wyzywa...

Opublikowano

Zazwyczaj raz, a dobitnie, piszę takiemu.... człowiekowi (napiszę tak przez resztę szacunku), że ma zamknąć jadaczkę i przestać flejmić, bo zamiast cokolwiek robić tylko irytuje resztę graczy. Jak nie pomaga, to poprostu go olewam. Zazwyczaj nie zdarza mi się reportowanie, bo samą opcje report kojarzę z idiotami pokroju "omg nob trolpik reprot" i nie lubię się z nią utożsamiać.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Ja zawsze takiemu flejmerowi piszę że ruc**m jego matkę, ogólnie życzę mu śmierci i takie sprawy. Później od razu aby uniknąć skontrowania piszę że go zmutowałem i ma reporta. Po 2 dniach wchodzę na profil gościa i ma już bana z trybunału (może to przez moje 2000 ELO w trybunale). Ogólnie dobry sposób, polecam jeżeli też nie lubicie takich głupich flejmerów.

Opublikowano

Jezeli chodzi o flame to calkowicie zgadzam sie z tym co jakis czas temu powiedzial jeden z graczy Gambitu, Genja bodajże. We flame nie ma calkowicie niz zlego.

Jezeli ktos gra jak gowno, marnuje moj czas w grze i jeszcze probuje sie stawiac to calkowicie mam prawo powiedziec mu co o nim mysle. Jezeli ktos jest taka pipa ze go to w jaki sposob urazi niech mnie mutuje. Zdecydowanie wole miec w teamie 4 kolesi ktorzy wyzywaja wszystko i wszystkich do okola ale graja na jakims poziomie niz 4 gowna robiace 0/4 na lini, bo gra byla zla, bo lagi a tak w ogole to nastepnym razem bedzie lepiej.

Opublikowano

Hahahaha jak mnie ktoś ostro zdenerwuję to często krzyczę przed monitorem (dla odstresowania). Zaparzam melisę i staram się nie pisać nic na czacie ale czasem mi nerwy puszczają :3 Zazwyczaj zapominam o raportowaniu.

Opublikowano

Ja mam nietypowy, choć myślę, że dobry zwyczaj.

Nigdy z mego konta nie poleciał flame, zawsze próbuję zorganizować najlepszy kontakt z Teamem, gdy ktoś feeduje - tłumaczę, by trzymał się razem z teamem, farmił i starał się nie dedać, po dobrych akcjach komentuję, że było to pozytywna akcja, nigdy nie raportuję innych(jeśli ktoś mi przeszkadza, po prostu go ignoruję, by nigdy więcej z nim nie grać).

Opublikowano

A ja zawsze się lubię z innym graczami powyzywać. Bo taka zwyczajna gra jest nudna i strasznie zmula. Generalnie matki innych graczy mają ciężko.

Jak ktoś umie grać, to flame nie ma żadnego wpływu na grę, czasem nawet mobilizuje.

A po grze zawsze reportuje wszystkich 9 graczy. Trybunał i tak banuje 95% osób, które się tam dostaną. To community w LoLu. Ogólnie nienawidzę ludzi.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@up - głupie podejście. Jedyni flejmerzy z jakimi mam do czynienia do "warzywa" takie, że mój pies zrobiłby na nich pente. Inteligentny gracz flejmić nie będzie. Dobry gracz też. Debil - będzie. W sumie to nawet nie obchodzi mnie jak on gra - jeśli ktoś mnie flejmi to mam go za debila, a zazwyczaj mam lepsze staty od niego. No bo czemu nie flejmić za "KS!" xD

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Ja zaczynam spamować (sdadadafada) i nie widzę jego spamu, puszczam sobie muzę Eminem'a i już nie ma stresa ;D.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Graj na West pozdrawiam :)

i daj mi znac tutaj na forum to dostaniesz tsa i team na lvling smerfa :)

No bo na weście nie ma flamerów, wcale.

Wszędzie są flamerzy, na oby 2 serwerach jest ich porównywalna ilość.

652601399840421198520.png

Opublikowano

A dla mnie flame to jest forma rozrywki w tych nudnych grach. Jakos od 3 lat Rzucam firebolty w prawie kazdej grze i jeszcze bana nie załapałem.

Ja nie wiem why porównujecie wyzywanie i obraze graczy do flame'u ...

Dla mnie flame to jest ciągłe wkurzenie gościa wypominając mu jego błędy nawet te najmniejsze.

Czekam na hejty

Opublikowano

Jezeli chodzi o flame to calkowicie zgadzam sie z tym co jakis czas temu powiedzial jeden z graczy Gambitu, Genja bodajże. We flame nie ma calkowicie niz zlego.

Jezeli ktos gra jak gowno, marnuje moj czas w grze i jeszcze probuje sie stawiac to calkowicie mam prawo powiedziec mu co o nim mysle. Jezeli ktos jest taka pipa ze go to w jaki sposob urazi niech mnie mutuje. Zdecydowanie wole miec w teamie 4 kolesi ktorzy wyzywaja wszystko i wszystkich do okola ale graja na jakims poziomie niz 4 gowna robiace 0/4 na lini, bo gra byla zla, bo lagi a tak w ogole to nastepnym razem bedzie lepiej.

Dokładnie tak... też wole mieć 4 graczy, którzy flejmują ale ogarniają niż jakieś noobstwo... bo mi np. flejm w ogóle nie przeszkadza i nie widzę w tym za bardzo nic złego bo flame nie bierze się bez powodu. Np. Czasem tak mam, że jakiś noob robi huricane na Caitlyn i pisze mu go żeby go sprzedał bo ten item jest useless. No to noobstwo zawsze mówi nie. I tak się zaczyna zawsze flejm... Chcesz pomóc takiemu palantowi ale on swoje i zaczyna się flejm bo jest noobem i tego nie wie i nigdy nie zrozumie... I to mnie denerwuje, że noobstwo nigdy nie da do siebie dopuścić czegoś od innej osoby i np. ja właśnie za takie coś dostaje reporty... czyli jakby za to, że chciałem mu pomóc a, że jest głupi i nigdy się nie chce posłuchać to potem leci już flejm bo jeszcze wyzywa mnie potem ja go i tak wkoło macieju czy jak to tam się mówi :D

A ja zawsze się lubię z innym graczami powyzywać. Bo taka zwyczajna gra jest nudna i strasznie zmula. Generalnie matki innych graczy mają ciężko.

Jak ktoś umie grać, to flame nie ma żadnego wpływu na grę, czasem nawet mobilizuje.

A po grze zawsze reportuje wszystkich 9 graczy. Trybunał i tak banuje 95% osób, które się tam dostaną. To community w LoLu. Ogólnie nienawidzę ludzi.

,,Jak ktoś umie grać, to flame nie ma żadnego wpływu na grę" DOKŁADNIE TAK 100% prawdy... ! Oczywiście wszystko idzie zrozumieć, że każdy ma słabszą grę i w ogóle to wszystko da się zrozumieć ale nie, że jak noob słabo zagrał i jeszcze odwala i jeszcze bardziej fejlrzy chociaż pisze się mu co ma robic no to... A najgorsze jest to, że jak im piszesz co mają zrobić i chcesz pomóc to oni to nie wiem w ogóle tak dziwnie odbierają jakbyś nie wiadomo co im zrobił i nigdy nie słuchają i tak to się zaczyna. Czyli bezsensownie

eMode, dupakaka będą lajki ale mam limit to później dam

@Top Jak dla mnie flame to gracze sami go tworzą a potem dostaje reporta od wszystkich ten co w ogóle nie zawinił i zawsze się odwraca na kogoś innego niż ten co go zaczął o.O Bezsens :> A najgorsze jest to, że gracze nie potrafią przyjąć krytyki/pomocy i wg. mnie stąd się bierze flejm i tyle.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Mnie to wszystko jedno czy flejmują czy nie, na ogół nie raportuję tego.

LoL to gra, w której rywalizacja jest najważniejsza, każdy chce wygrać meczyk i jak widzę w drużynie kogoś kto wygrać nie chce to należy mu zwrócić uwagę co ma poprawić - a w jaki sposób to zrobię to już moja sprawa. Flame czasami jest wskazany, bo czasem "oh please, buy wards and stick together" nie pomaga i trzeba jakiemuś typkowi wskazać właściwą drogę bardziej ofensywnym językiem, bo inaczej nie zrozumie i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...