Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zdobywanie SB

AleQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie jak zdobyc boosty ;d Bo co 2 osoba ma tam super fure i sie dziwie czemu tak smigaja prosze o pomoc

Opublikowano

Musisz przyjąc do wiadomości to, że co 2ga osoba to nie tylko polak. Za granicą są sporo większe zarobki więc i ludzi stać na więcej SB.

dla Ciebie wydać 200 PLN to dużo bo zarobisz 1500 PLN dla anglika wydać 40 Funtów to nie aż tak dużo bo on też może zarobić 1500 ale wyda z tego 40 :P

Poza tym jest pewnie możliwość kupowania SB z polski co dla nich w przeliczniku jest jeszcze tańsze :P

SB to raczej tylko kasa, inaczej nie da się zdobyć. Są też starzy gracze, którzy grają długa więc i mają fury (btw kiedys mozna bylo kupic 50 000 SB za około 12 złotych)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz przyjąc do wiadomości to, że co 2ga osoba to nie tylko polak. Za granicą są sporo większe zarobki więc i ludzi stać na więcej SB.

dla Ciebie wydać 200 PLN to dużo bo zarobisz 1500 PLN dla anglika wydać 40 Funtów to nie aż tak dużo bo on też może zarobić 1500 ale wyda z tego 40 :P

Poza tym jest pewnie możliwość kupowania SB z polski co dla nich w przeliczniku jest jeszcze tańsze :P

SB to raczej tylko kasa, inaczej nie da się zdobyć. Są też starzy gracze, którzy grają długa więc i mają fury (btw kiedys mozna bylo kupic 50 000 SB za około 12 złotych)

musisz ciagle sprawdzac po ile sa bosty kiedys byla promocja i mozna bylo kupic 50 000 za 20 zl ja zerkam codziennie jusz jedna promocje pszegapilem bo bla krotka

Opublikowano

musisz ciagle sprawdzac po ile sa bosty kiedys byla promocja i mozna bylo kupic 50 000 za 20 zl ja zerkam codziennie jusz jedna promocje pszegapilem bo bla krotka

Ja też niestety pszegapilem

Opublikowano

Kiedy jakaś promocja była? i to jakaś sensowna, typu boost armaggedon?

kiedyś było do kupienia za 11,50 50k boostów, potem jeszcze wprowadzili promocje i za tą samą cene było 62,5k SB :)

Opublikowano

Od czasu powstania gry (bodajże październik 2010) była tylko raz, ok. 04.2011, ale to i tak pewnie dlatego że coś im sie poyebało...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...