Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Dział Aion

Qentinios

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Aion powinien by? na g?ównej?

• Tak
      2
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, proponuję przeniesienie działu aion, na główną, aktualnie jest w poddziale Inne MMO, w którym siedzi od 2008 albo 2009.

Tylko że teraz od kilku tygodni Aion doczekał się polskiej wersji (no, może prawie polskiej, bo tłumaczenie bywa śmieszne :D), jest polski serwer, gra staje się w Polsce co raz bardziej popularna, na pewno ludzi będzie przybywać, a tytuł będzie bardziej rozpoznawalny.

Może dać by jej szansę?

Aktualnie jest to chyba najbardziej żywe subforum w Innych MMO, ma kilka nowych tematów na dzień.

http://www.mpcforum.pl/forum/164-aion-online/

sygnatura2.png

Opublikowano

W dziale jest ruch, co raz to więcej osób instaluje ów grę, ponad to wydali grę na język polski. To chyba wystarczająco, tak. :)

Opublikowano

Tylko 18 stron tematów w 5 lat? Nie.

Sprawdziłem i najstarsze tematy to 2009, więc jednak 4 lata xD

Przez te 4 lata gra przeszła jednak olbrzymie zmiany, od koreańskich beta-testów, przez 3 lata kiedy gra była płatna, dopiero od marca tego roku jest darmowa, i dopiero od kilku tygodni jest wersja polska, i jest też duża reklama w internecie, pewnie zauważyliście.

Należy się spodziewać że będzie zyskiwać na popularności, patrząc na wyżej wymienione.

Może dajmy na ten miesiąc, i sprawdźmy czy się przyjmie?

sygnatura2.png

Opublikowano

Ja na tak. Zobaczycie że Anion stanie się popularny jak Metin, może nie w takim stopniu, ale już są dostępne pliki do tej gry, więc na pewno się rozrusza

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Budowniczy
Opublikowano

Jestem na TAK.

Aion jest teraz coraz bardziej popularną grą MMORPG, grałem i przyznam, że dużo Polaków gra, na serwerach ;)

Opublikowano

31 lipca wystartował Aion PL.

W grę zaczyna grać coraz więcej polaków. Widać to po statystykach, przy wyborze serwera.

Moim zdaniem tej grze jak najbardziej należy się dział, nie subforum.

Choć gra jest dobrze zabezpieczona, występują w niej bugi, a hacki też są.

Tak!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...