Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Koniec Lola?

sedes4331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od jakiegos czasu slyszalem ze bedzie koniec lola czy to prawda? Slyszalem tez ze RiotGames sprzedaje swoje akcje i przez to sa takie lagi przez ostatni czas.

Opublikowano

Napewno nie.

Wiesz jaki oni zysk z lol'a mają ?

Nie opłaca im się.

Kiedyś też były problemy i były lagi , naprawili i wszyscy dostali po ileś tam RP.

To nie koniec lola ^^.

a0cw13.png

Opublikowano

Widzę masz kumpli którzy ładne bajki ci wkręcają. Nic takiego riot nie robi, nie opłaca im się to. Tyle kasy z ludzi wyciągają że to nie opłacało by im się.

League of Legends

Opublikowano

Ja straciłem wpierw moje ukochane 16 punktów przez lagi riotu ( no bo jak wyjaśnić, że w bazie mam 30-100 pingu, a w tfie czasami do 9999999999999'94021 skacze?

Według mnie nie, ze względu na te wszystkie projekty, czyli np. zmiana drzew, wystroju itp na SR co było opisywane na h2w.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ludzie pisali dzisiaj na czacie riotgames na twitchu ze bedzie koniec lola itp . bo sprzedaja go innej firmie . Na streamie shusheia tez tak pisali i u imby

Opublikowano

Ile masz lat ,ze w takie bajki wierzysz ?

Mod zamknijcie ten temat,typy se tylko posty nabiją

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Otóż nie, riot cały czas będzie i cały czas LoL'a aktualizuje. Mało tego, jest to jedna z najbardziej popularnych ostatnimi czasy gier, więc kompletnie nie mieliby sensu jej sprzedawać, bo zarobią nieporównywalnie więcej na RP niż na samej możliwej sprzedaży gry.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Wiadomo, że od tego wszystkiego odliczają się sprawy podatkowe i inne pierdotrolololo, ale przy tak wielkiej społeczności, jaką jest ta w LoL, jednak kase z tego mają. Ogólnie nie ma co być naiwnym i wierzyć, że są jak dobry wujek, bo trzepią konkretną kasę na tej grze, a to że w nią gramy jest tylko spowodowane tym, że daje im zyski. :3

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...