Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Który skrypt najbardziej polecacie ?

iKill4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi akali tylko przypadła do gustu, cała reszta kiepsko wypadła: testowałem branda, akali i zyre. - strasznie kiepsko, jedynie akali się nadaje do czegoś.

Opublikowano

dobre combo jest na Le Blanc

i jest fajnym skryptem. oraz dobry jest ten na carry

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

W sumie myślę że taki temat by mógł się rozwijać: ludzie wstawiali by sprawdzone przez siebie skrypty, wrzucali linki i polecali je innym graczom. Można podpiąć ? :)

Opublikowano

obczaj zeda

NWM Jak ci, lecz ja osobiście solo gram lepiej niż z tym bolem, co w tym trudnego ulty, w q e i aa?

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

NWM Jak ci, lecz ja osobiście solo gram lepiej niż z tym bolem, co w tym trudnego ulty, w q e i aa?

A co trudnego w Ryzie? QWERQWEQWEQWEQ?

Żeby nie było offtopu, dobra jest też Vayne's Mighty Assistant. Varus Helpera jeszcze nie testowałem, ale wydaje się dobry.

Opublikowano

Sida Auto Carry + Vayne Mighty Assistant = Free Elo

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

A co trudnego w Ryzie? QWERQWEQWEQWEQ?

Żeby nie było offtopu, dobra jest też Vayne's Mighty Assistant. Varus Helpera jeszcze nie testowałem, ale wydaje się dobry.

takie pytanie, co tak w ogóle daje ta vayne mighty assistant? tu oprócz dobrego trafienia E byle kogo nic nie robi, tylko też zależy od supportu i od Ciebie samego i skilla.??

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Bo tego trzeba używać z SAC, dopiero w połączeniu ten skrypt 'coś' daje. Bez tego masz tylko dobry stun, nie trafia byle kogo - możesz to ustawić.

Opublikowano

wg mnie najlepsi których sprawdzałem to: Katarina, akali, le blanc, ryze.

A teraz się wypowiem o każdej z tych postaci:

Katarina- nie mogłem się z nią długo pobawić bo zaledwie zaczalem nią grać i na drugi dzień zablokowali bol'a dla free userów ale zdążyłem zauważyć że jest ona potężna. Jej największą wadą jest to, że trudno nią uciekać :/ ew. używając trzeci skill na minionach przed sobą. Zabicie wroga lub asysta przywraca jej wszystkie 3 skille i skraca odnowieniu ulti o 15sek. więc w sumie nie trudno o pentakilla gdy mamy do dyspozycji takie potężne narzędzie.

akali-dość sporo nią grałem i powiem szczerze, że naprawdę mogę polecić. Nie do końca jest tak, że spacja i wygrywamy bo na starcie trzeba sie troche nafeedować :) w przeciwieństwie do katariny akali potrzebuje 6levela żeby szaleć. Co prawda zdażało się, że ubijałem coś na pierwszych levelach ale to raczej rzadkie przypadki. Dość dobra... może bez problemu carrować grę. Nie jednokrotnie sam zjeżdżałem przeciwną drużynę, podczas gdy moja feedowała...

le blanc- Bardzo dobra... nafeedowana(a o to nią nie trudno) zabija w ciągu ułamka sekundy... niestety... nią zebrać nawet 2 fragi na raz to nie lada wyczyn... jeśli wbijamy się we wrogów pojedyńczo po czym czekamy na odnowienie ulta i wbijamy sie w kolejnego to bez problemu damy rade... ale taki warunek musi być spełniony. Do tego ma baaardzo słaby dmg z aa.

Ryze-Hmm.... poszedłem ryzem na solo top. Przeciwnicy na zanim wbili 6 level kazali reportować topa za feedowanie. Bez problemu radziłem sobie z 2 noobkami :) jednym combo które mogłem użyć mniejwiecej raz na jakies 12sek zabierałem przeciwnikowi połowe hp. Potem jak się gra rozwinęła to juz nie było tak cudownie ale to z mojej winy bo za dużo oczekiwałem i wbijałem się nawet w 3 naraz zbyt bardzo polegając na ultimate.

Jeśli którąś z tych postaci miałbym wybrać to chyba jednak Katarina... odnowienie skilli po zabiciu/asyscie ejst zbawienne... do tego dobre Q, dzięki któremu łatwo harrasować na pierwszym/drugim levelu by na 3 mając 3 skille wbić się w przeciwnika by go dobić :) jak dla mnie nr.1 :)

Edit/// testowałem jeszcze mastera, shaco, pantheona i wiele innych ale jakoś mi tak nie przypadli do gustu :) musze sprawdzić fizza bo mam kupionego i nawet nie sprawdzałem go :) no i oczywiscie kupić vayne o której to wyczytałem, że taka świetna z bolem :) chociaż bez bola w sumie podobno też

Opublikowano

takie pytanie, co tak w ogóle daje ta vayne mighty assistant? tu oprócz dobrego trafienia E byle kogo nic nie robi, tylko też zależy od supportu i od Ciebie samego i skilla.??

Używa E gdy na 100% kogoś zestunujesz, używa go także jak przykładowo Kata odpala ulta, Lee Sin leci do ciebie z Q, Nautilus wali ze swojego Q i takie tam. Trzeba tego używać z SAC, wtedy jest rzeźnia :D

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Na Alistara jest bardzo fajny skrypt. Nie pamiętam jak się nazywa, ale jest w tych wbudowanych. Wykonuje bardzo trudne combo, które bez tego skrypta mało co osób umie je wykonać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...