Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klocek wychodzi na PS3 oraz PS4!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetna wiadomość dla osób, które nienawidzą lub nie posiadają konsoli Microsoftu albo planują zakup ps4 zamiast XBO ze względu na jego opóźniona premierę....
NATHAN ADAMS czy jak mu tam, wchodzę z fona nie mogę sprawdzić

OFICJALNIE, NA TWITTERZE ZAPOWIEDZIAL

----||||----MINECRAFT NA PS3 I PS4!!!----||||----

Jako posiadacz ps3 oraz kolegi, który ma ps3 ale zbyt slaby komputer na klocka niesamowicie się zjarałem ta wiadomością. Nie mam zielonego pojęcia, jak to sie ma do umowy z microsoftem na wyłączność minecrafta na konsole, ale raczej juz tego nie cofną co powiedzieli ;)
Co o tym sadzicie?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

też to od kogoś słyszałem, swoją drogą ciekawe w jaki sposób Sony chce wprowadzić Minecrafta skoro Ms wykupił do niego prawa :c

Pomogłem? zostaw +'ika :)

Opublikowano

Można prosić źródło tej informacji? Czy wymysliłeś to sobie ;)

Minecraft.pl, pierwszy news albo drugi ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jeżeli ktoś posiada PS3, albo PS4 i gra w Minecraft'a, to na pewno ucieszy się gdy usłyszy tą nowinkę.

Niestety ja nie mam tych konsol, więc mi to obojętne. ;)

surprise motherfucker

Opublikowano

Jestem już na kompie, poprawiłem czcionkę i błędy wynikające z napisania tego na komórce.

Tak btw. mój kolega ma PS3 ale bardzo słabego kompa i nie może odpalić Minecrafta; jest to świetna wiadomość dla takich właśnie ludzi :)

Opublikowano

Jakoś wiecje informacji o tym 'njusie' nie masz :P?

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...