Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Craftserve - kupić serwer Wooden?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio chciałem złożyć serwer na stronie craftserve.pl

Trochę pluginów wgrać jakieś ok. 15.

Chciałem pograć z kolegami.

Jest jakaś usługo do przetestowania?

Opublikowano

Nie Na CraftServe Nie Ma Takich Usług Jak TEST ale Spróbuj Na Pukawka.pl tam masz okres próbny serwera. Licze Na LIKE !

Mój Serwer Treningowy PvP IP APVP.PL

Opublikowano

Wybierz Crafthost ma dużo ramu.

Dlaczego warto wybrać CraftHost.pl?

1. Jako nieliczni z hostingów serwerów Minecraft oferujemy serwery gier uruchamiane na maszynach zlokalizowanych w Polskim centrum danych co przekłada się na niski ping i płynną grę.

2.

Oferujemy najwięcej pamięci RAM, aż 125MB na każdy slot serwera gry dzięki czemu nasze serwery gier są naprawdę wydajne.

3.

Serwery gier uruchamiane są na maszynach z dyskami SSD i 8 rdzeniowymi procesorami AMD. Każda maszyna ma zainstalowane aż 32GB pamięci RAM. Nasze maszyny charakteryzują się wysoką wydajnością i niezawodnością działania.

4.

Otrzymasz podgląd mapy swojego serwera gry w bardzo wysokiej jakości, możesz zobaczyć nawet drobne szczegóły swojego świata korzystając z przeglądarki. Możesz udostępnić podgląd mapy swojego serwera gry swoim znajomym i innym graczom.

5.

Jako nieliczni tak bardzo troszczymy się o bezpieczeństwo danych Twojego serwera gry. Wykonujemy backup danych serwerów gier co 6 godzin. W każdej chwili możesz samodzielnie pobrać lub przywrócić backup danych serwera gry.

6.

Nielimitowany dostęp do plików serwera gry. Otrzymasz konto FTP za pośrednictwem którego możesz zarządzać plikami swojego serwera. 7. Darmowe domeny (nazwa.msvr.pl) dzięki którym utworzysz bardzo prosty, łatwy do zapamiętania adres swojego serwera. 8. Item shop dzięki któremu gracze mogą pokryć koszty utrzymania Twojego serwera zakupując przedmioty, VIP-y i inne płatne usługi.

9.

Zaawansowany panel obsługi, baza danych MySQL i darmowa, zaawansowana pomoc techniczna.

10.

Aż 4 dostępne formy płatności w tym płatność SMS.

@down napisałem mu przykład co oferują..

Opublikowano

@up a od siebie nie umiesz czegoś napisać, tylko kopiować umiesz?

@ontop Craftserve to drogie gówno. Lepiej już wziąć na fiberhost, pukawce albo fpsmax( ten ostatni jest mało znany ale korzystałem i w 100% polecam nie miałem nawet najmniejszego laga)

Bez reklam fb

Opublikowano

Wybierz Crafthost ma dużo ramu.

Dlaczego warto wybrać CraftHost.pl?

1. Jako nieliczni z hostingów serwerów Minecraft oferujemy serwery gier uruchamiane na maszynach zlokalizowanych w Polskim centrum danych co przekłada się na niski ping i płynną grę.

2.

Oferujemy najwięcej pamięci RAM, aż 125MB na każdy slot serwera gry dzięki czemu nasze serwery gier są naprawdę wydajne.

3.

Serwery gier uruchamiane są na maszynach z dyskami SSD i 8 rdzeniowymi procesorami AMD. Każda maszyna ma zainstalowane aż 32GB pamięci RAM. Nasze maszyny charakteryzują się wysoką wydajnością i niezawodnością działania.

4.

Otrzymasz podgląd mapy swojego serwera gry w bardzo wysokiej jakości, możesz zobaczyć nawet drobne szczegóły swojego świata korzystając z przeglądarki. Możesz udostępnić podgląd mapy swojego serwera gry swoim znajomym i innym graczom.

5.

Jako nieliczni tak bardzo troszczymy się o bezpieczeństwo danych Twojego serwera gry. Wykonujemy backup danych serwerów gier co 6 godzin. W każdej chwili możesz samodzielnie pobrać lub przywrócić backup danych serwera gry.

6.

Nielimitowany dostęp do plików serwera gry. Otrzymasz konto FTP za pośrednictwem którego możesz zarządzać plikami swojego serwera. 7. Darmowe domeny (nazwa.msvr.pl) dzięki którym utworzysz bardzo prosty, łatwy do zapamiętania adres swojego serwera. 8. Item shop dzięki któremu gracze mogą pokryć koszty utrzymania Twojego serwera zakupując przedmioty, VIP-y i inne płatne usługi.

9.

Zaawansowany panel obsługi, baza danych MySQL i darmowa, zaawansowana pomoc techniczna.

10.

Aż 4 dostępne formy płatności w tym płatność SMS.

@down napisałem mu przykład co oferują..

To było === kopiuj ---- wklej === :) ale i tak dzięki przyda się ;p

Opublikowano

@up a od siebie nie umiesz czegoś napisać, tylko kopiować umiesz?

@ontop Craftserve to drogie gówno. Lepiej już wziąć na fiberhost, pukawce albo fpsmax( ten ostatni jest mało znany ale korzystałem i w 100% polecam nie miałem nawet najmniejszego laga)

Siema, mam do cb pytanie.

Czy znasz takie serwery w których będę mógł edytować pluginy czy tylko kilka z listy dodać.

I dodać swój własny świat który miałem na single player.

Opublikowano
Sprawdź fiberhost.pl

Dlaczego?

- Bardzo niskie ceny już od 99groszy!

- ItemShop

- Darmowe serwery na facebooku

- Specyfikacja maszyn podana na stronie.

- VPS'y

- Dużo promocji

- Bardzo szybka pomoc techniczna prawie cały czas online od 8 rano do 2 w nocy!

Nie wierzysz? Napisz testową wiadomość na bok w panelu i sam sie przekonaj.

- Rozbudowany panel administracyjny.

- Instalator silników

- Harmonogram zadań

- Backup serwera wewnętrzny

- Backup zewnętrzny (10 GB na własne pliki)

- Usługi www

- Możliwość wymienienia zarobku serwera na giftcoda!

- Instalacja serwera automatycznie

- Płatności SMS, paypercall i już nieługo paysafecard!

- Lokalizacja Polska i Francuska.

- Dużo poradników na yt, forum etc związane z fiberhost.pl

- Możliwość dokupienia dodatkowych parametrów RAM/CPU.

- Subkonta

- Rekonfigurator

- Wykresy transfery

- Wykresy obciążenia

- WEBFTP

- Baza MYSQL

- Instalator paczek m.in BR3ND'a

- Konfiguracja serwera w panelu.

- Konsola serwera z możliwością wysyłania komend.

- Publikacja portfela

- Widget płatności

- API płatności

- Wysokie stawki SMS

- Możliwość opłacenia serwera do 10 dni od wygaśnięcia bez utraty IP oraz plików.

- Przyjazna strona

- Własne forum hostingu.

Opublikowano

@Ja_Kubeczek stary , możesz dodać wszystko swoje nie ma praktycznie hostingu który na to Ci by nie pozwolił. Wystarczy dostęp do ftp i program (na przykład) Total Commander ( darmowy). Potem w odpowiednich linijkach wszystko wpisujesz i normalnie wrzucasz.

Bez reklam fb

Opublikowano

Pukawka.pl = maxcraft.pl to najlepszy wybór :)

Możesz sobie wziąć testowy serwer na 12 godzin, 1 slot kosztuje 1,60 , 100 MB na jednego gracza więc nie będziesz miał żadnych lagów.

Do tego masz stronę WWW, komunikator MUMBLE, itemshop, i wiele więcej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...