Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] WH na serwer Argentus!

wojoc1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę wejść przez Start.bat, jakiś error wyskakuję komunikat "System windows nie może odnaleźć pliku Metin2client.bin..."

Edit... Wiem, wiem, że xTymekx działa, tylko mam problem, bo nie mogę włączyć przez Start.bat, ponieważ jakiś błąd mi wyskakuję :()

Opublikowano

Podaj ss jaki błąd ci wyskakuje i w jaki sposób robisz obejście.

Po odpaleniu "Start.Bat", wyskakuję komunikat :

- " metin2clinet.bin - System Windows nie może odnaleźć pliku "metin2clinet.bin". Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Aby wyszukać plik, kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecienie Wyszukaj. "

Nie wiem o co chodzi w ogóle, komputery, to nie moja dziedzina ; ) Choć w metka gram już 6 lat xD

Opublikowano

Po odpaleniu "Start.Bat", wyskakuję komunikat :

- " metin2clinet.bin - System Windows nie może odnaleźć pliku "metin2clinet.bin". Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Aby wyszukać plik, kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecienie Wyszukaj. "

Nie wiem o co chodzi w ogóle, komputery, to nie moja dziedzina ; ) Choć w metka gram już 6 lat xD

Nie ma w cliencie pliku metin2client.bin. Pobierz go na chomikuj czy gdzieś :)

Opublikowano

Nie mogę wejść przez Start.bat, jakiś error wyskakuję komunikat "System windows nie może odnaleźć pliku Metin2client.bin..."

Edit... Wiem, wiem, że xTymekx działa, tylko mam problem, bo nie mogę włączyć przez Start.bat, ponieważ jakiś błąd mi wyskakuję :()

Uruchom przez zwykłą ikonke którą odpalasz metka bez hackow to też bedzie Ci działać WH

41196912334212939960.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...