Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]LOL PBE

kichu2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Można jakoś oszukać system na stronce lol pbe?. Bo z tego co mi wiadmo to trzeba czekać aż bedzie 1,2,3 dzień miesiąca.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

bo ja jakiś rok temu z kumplami zmieniliśmy sobie date w kompie i rejstrowaliśmy sie a teraz nie można. Zapomniałem passów do konta ;S

Teraz to nie działa ;).

279981407253602336505.png
Opublikowano

Rejestracja jest zamknięta. Może już nigdy nie być otworzona, można przypuszczać i były takie ploty, że na początku S4 będzie reset nieaktywnych kont czy coś.

Opublikowano

Tsaa, jest jakaś, mała bo mała, szansa na to, że w s4 pousuwają nieaktywne konta, ale ogólnie rejestracji na PBE nie będzie tak długo, jak długo tłumy na nim się nie zmniejszą. Czyli albo ludzie się uspokoją z graniem tam, albo w s4 otworzą rejestrację, ale narazie trzeba czekać. Jak pisałem wyżej, samą stronę pobierania da sie bypassować i nawet pobrałem dla testu (przy necie 60 mb dl to nie problem), ale register site już tak nie działa - może dałoby się bypassować, ale nie chce się otwierać menu do wyboru regionu, żeby wybrać PBE, a jak całkiem zrzuciłem to do poziomu pliku na kompie i ręcznie dodałem region + server prefix, przez co przekierowywało rejestracje na PBE, to znowu captcha nie działała (z notepada mamy czystą stronę z byle jak zrobionymi detalami, a o captcha traderze możemy zapomnieć).

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...