Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstepie: Nie wiem gdzie mialem pisa o tym wiec pisze tu (gdyz tylko na ten dzial SeaFight wchodze), jakby cos prosze o przeniesienie. Dziekuje

A wiec.. w czym problem..Tamper Data na Firefox, odkad sie dowiedzialem o czyms takim jak Tamper Data, probowalem swoich mozliwosci w owym dodatku.. Z tego co mi wiadomo sluzy ten dodatek do bugowania stron ( jak cos zle poprawcie).

W czasach kiedy dzialaly w SeaFight takei bugi jak: bugowanie armat,talentow, szparneli czy innych kul..itd. Ludzie tworzyli filmiki na YouTube i pokazywali jak bugowac..wielu z tego skorzystalo, ja rowniez chcialem sobie cos przybugowac. Niestety za kazdym razem jesli chodzi o hacki czy bugowanie mam ogromnego pecha, to do czego inni dochodza w np. 2 dni ja dostaje dopiero po tygodniu > tzn.. ze choc robie tak jak na "instrukcjach" i tak mi to nie wychodzi dopiero po wielu probach, drobnych zmianach uzyskuje cos ale nie robi to jakiegos szalu.

Do czego daze? A do tego iz chcialbym prosic o pomoc w uzywaniu Tamper Data.

Opis: Robiac wg instrukcji np. yt Odpalam firefox'a > loguje sie na koncie w SeaFight> Chce np. zbugowac talenty ( wiem juz sie nie da ale opisuje przykladowa sytuacje jak to jeszcze dzialalo) > Robie co trzeba na stronie Seafight> Otwieram " Narzedzia" > Tamper Data ( u mnie sie to nazywa Dane Tamper - pewnie ze wzgledu na tlumaczenie czy cos) .. > i postepuje wg instrukcji > Rozpocznij > wybieram > Tamper i ustawiam nastepnie OK > Wyslij > I powtarzam te "Wyslij" az do momentu ktory jest moim klopotem.

Klopot to - puste okienka jak na ss > ew7y.jpg

I potem kilkam ten czerwony krzyzyk.. wyskakuje jeszcze pare tego typu pustych okienek po czym znow wyskakuja okienka " Tamper \ Wyslij \Przerwij Zadanie " daje dalej "Wyslij" ale stronka choc sie zaladuje niestety nie buguje ;/

Czy moglby ktos mi to wyjasnic? Zaloze sie ze jest wiecej osob ktore maja podobny problem do mojego.

Dodam(jesli ma to jakeis znaczenie) ze moj windows to Vista Basic.

Mysle ze opisalem wszystko co moglem.. w razie jakis niedomowien rzecz jasne dopisze :)

Z gory Dzieki. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...