Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

CiemnaStrefa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem wczoraj myszkę Sniper USB Najlepszy Sensor AVAGO 9500, wszystko pięknie oprócz tego że z dolnej części dokładnie chyba z lasera wydaje piszczący dźwięk.

Wydaje mi się że jest tam jakiś czujnik bo gdy podkładam palec pod laser lub kładę ją na biurku głośniej piszczy.

Generalnie dźwięk nie jest głośny ale ja jestem wrażliwy na takie coś, i bardzo mnie to irytuje.

I tu zapada pytanie do ludzi którzy posiadają taką myszkę lub posiadali, czy też macie/mieliście taki problem, czy to jest wada techniczna lub czy po prostu tak musi być? I czy da się to jakoś wyłączyć.

Dzięki z góry za rady i odpowiedzi.

PS:Proszę by udzielały się osoby tylko te które miały do czynienia kiedykolwiek z tą myszą, bo nie chce by ktoś wprowadził mnie w błąd.

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

Odeslij na gwarancje bowiem nie slyszalem nigdy o czyms takim

Ps. Moze to wina ciezarkow bo podobno sa niedopasowane i moglo cos pomiedzy wlezc i skrzypi/piszczy, choc nie wiem jak dokladnie wiec moze po dzwieku wiadomo ze to nie to.

Ale polecam na gwarancje dac ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...