Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o Red Hot Chili Peppers ?

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie ;P

Ja osobiscie gdybym mial pisac co o nich sadze zajelo by mi to cala strone + <3

Chce znac wasze zdanie, poprostu mnusze wiedziec czy na forum slucha ktos jeszcze dobrej muzyki ;P

Ps. Nie mam pl znakow nie moj komp

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nie znam wszystkich piosenek, ale te które znam lubię i pewnie gdybym lubiła tak siąść i przesłuchać wszystkie płyty danego zespołu to znalazłabym i więcej do posłuchania. :)

Opublikowano

Nie trawię, nigdy nie przetrawię i nigdy nie zaakceptuję. Nie wiem czemu, po prostu wokal działa na moje nerwy mocno pobudzająco. Jak słyszę, mam ochotę głośniki rozsadzić ;_;

Opublikowano

@up uciekaj. radze ci uciekaj xD

@2up przesluchalem wszystkie, (znam na pamiec). Mam pytanie, czy znasz piosenki typu Give it away, stone cold bush. czy californication, under the bridge?

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Mój ulubiony zespół, słucham ich już dobre 6 lat.

Znam wszystkie piosenki, włącznie z B-side'ami :P.

Jeśli ktoś przymierza się do przesłuchania całej dyskografii to polecam, jest wiele dobrych, mniej znanych piosenek, które nie są przebojowymi singlami, a wcale nie są od nich gorsze.

Jeśli ktoś lubi taką muzykę to na pewno znajdzie jeszcze wiele fajnych utworów dla siebie.

PS. Przesłuchanie wszystkich piosenek włącznie ze stronami B to niemal 14 godzin muzyki, więc jest w czym wybierać :)

Opublikowano

@up

Już myślałem że dla tego forum nie ma nadziei <3

Tak z ciekawości, jaki był twój ulubiony okres RHCP? albo album? ;x

Ja osobiście zakochałem się w Freaky Stanley <3 Frusciante może i jest niesamowity, ale Hillela za uja.. nie przebije ;x Rip Slovak ;<

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...