Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] moja pierwsza domena

____

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie. Mam zamiar kupić sobie domenę standardową, może mi ktoś dac link do dobrej strony z domenami oraz wytłumaczyć o co chodzi z tymi "odnowieniami", i czy np 12zl jest na rok czy miesiąc. Proszę wam o wypisanie mi informacji.

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

ovh jest najtańszym rejestratorem i jeśli zależy ci na najniższej (nie niskiej) kwocie za rejestrację, to nie znajdziesz taniej.

Jeśli jednak będziesz utrzymywał stronę/serwis/pliki/cokolwiek pod wykupionym adresem, to szukaj hostingu z tanimi domenami.

I unikaj promocji jak ognia, bo za domenę dasz złotówę w pierwszym roku, a w następnym zapłacisz ponad stówę.

Tam gdzie dobre hostingi biorą 12-20zł za rejestrację i 50-60pln za przedłużenie.

Oczywiście gdy chcesz mieć domenę na dłużej, a nie reklamować mazaki przez 3miesiące ;)

Opublikowano

ovh jest najtańszym rejestratorem i jeśli zależy ci na najniższej (nie niskiej) kwocie za rejestrację, to nie znajdziesz taniej. Jeśli jednak będziesz utrzymywał stronę/serwis/pliki/cokolwiek pod wykupionym adresem, to szukaj hostingu z tanimi domenami. I unikaj promocji jak ognia, bo za domenę dasz złotówę w pierwszym roku, a w następnym zapłacisz ponad stówę. Tam gdzie dobre hostingi biorą 12-20zł za rejestrację i 50-60pln za przedłużenie. Oczywiście gdy chcesz mieć domenę na dłużej, a nie reklamować mazaki przez 3miesiące ;)

Po co ma szukać hostingu z tanimi domenami, może kupić domenę w ovh i przekierować ją na dowolny hosting.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

ale o co chodzi z tymi przedluzeniami, place 12zl za rejestracje mam strone przez rok i po roku place 50zl za przedluzenie na kolejny rok?

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

Też mam zamiar wykupić domenę (.com). Czytałem różne artykuły i doszedłem do wniosku, że najlepiej (i najtaniej) jest zarejestrować domenę na ohv.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...