Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug w lolu

patrykchrzan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewna sprawe , ostatnio zcrashowal mi sie lol i mam 30 fps i jak ustwaiam w opcjach to sie nie da zmienic wczesniej mialem po 200 przeszkada mi to w tym , ze na aramach mam przez to w team fighcie po 10 fps wie ktos jak to naprawic ?

Opublikowano

Ale kurwa tu nie chodzi o aplikacje

Laduje sie wolniej , mam limit 30 fps chociaz mam benchmark a przed tem bylo po 200 lol

To użyj opcji naprawy clienta jak nie pomoże to przeskanuj kompa..

Opublikowano

wy jesteście sprawni inaczej czy co?

Miałem tak samo. Nie mogłem tego naprawić, po formacie działało jak przed tym problemem. Usuń lola i zainstaluj na innym dysku. Powinno pomóc

graphic.png

Opublikowano

no wlasnie reinstaluje ;p

wgl ludzie co mi pomoze ccleaner skoro to czysci cookie i historie przegladarki + jakies inne gowna do tego ze mi sie odbuguja fpsy w lolu omg ...

Ouuuuuuuu Naprawa clienta nic nie dala , Ojejku ! znalazlo mi 3 wirusy kurcze !(sarkazm) i co z tego ? fpsy to samo omg ludzie wy umiecie myslec ?

co maja wirusy do zbugowania sie lola wytlumaczy mi to ktos ?

Opublikowano

no wlasnie reinstaluje ;p

wgl ludzie co mi pomoze ccleaner skoro to czysci cookie i historie przegladarki + jakies inne gowna do tego ze mi sie odbuguja fpsy w lolu omg ...

Ouuuuuuuu Naprawa clienta nic nie dala , Ojejku ! znalazlo mi 3 wirusy kurcze !(sarkazm) i co z tego ? fpsy to samo omg ludzie wy umiecie myslec ?

co maja wirusy do zbugowania sie lola wytlumaczy mi to ktos ?

Oj dużo się mylisz.. zależy jakie są to wirusy :) jeśli np sality32 lub podobne to tak ...

Tak do twojej wiadomości CCeaner nie czyści tylko cookie przeglądarki (oczywiście najlepiej sobie zainstalować dodatek do cceanera który zwiększa opcje czyszczenia ).

Reintal powinien pomóc. (miałem tak samo po reinstalu wszystko było tak jak dawniej).

DR5ChPt.png

Opublikowano

#co maja wirusy do zbugowania sie lola wytlumaczy mi to ktos ?

Serio ? Widzę, że mało się znasz wirusy bardzo wiele mogą zaszkodzić a szczególnie jeżeli chodzi o spadek fps. Jeżeli chcesz to poprawić to tak ja polecam u mnie to zawsze działa.

Program ComboFix usuwa invadery i czyści bardzo dobrze komputer jednak jeżeli chcesz go używać musisz wiedzieć jak żeby nie wywalić połowy windowsa.

Potem bo combofix'ie czyścisz komputer programem JV16 ja nie wiem co ludzie mają z CCleanerem to jest najgorsze gówno jakie może być.

Następnie kupujesz dobrego Antywirusa najlepiej Kaspersky 2013 obojętnie czy kav czy kis i skanujesz nim komputer. Później wyłączyasz synchronizację pionową.

Wyłączasz zbędne programy włączasz lola i grasz.

Opublikowano

nie zadzialalo :)

, programy mi nic nie dzadza bo jak mam ustawienia w lolu to jest ustawione na 30 fps ZBUGOWANE pomimo ze jak ustawie benchmark to nic sie nie zmienia pisze ze jest benchmark a sie zmienic nie chce . reinstalowalem to samo :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...