Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca kupić sie dopalacz IP/PD

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam 840 RP i nie wiem na co wydać, champy z promocji mi się nie podobają, skinów nie chce, więc zostają dopalacze, czy waszym zdaniem się opłaca, czy lepiej czekać aż jakieś nowe promocje będą?

2e4ezhz.png

Opublikowano

Lepiej kup sobie skina ale skoro nie chcesz to możesz czekać aż jakiś fajny champ będzie w promocji lub kupić rp za 10 zł i kupić co chcesz. Warto kupić PD boosta :)

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się kupować PD boostów, jak już chcesz to IP. Jednak ja sam wole czekać na fajnego skina/champa w promocji i wtedy go kupić.

Opublikowano

Dopalaczy imo nie opłaca się kupować, jedynie na refferalach warto kupić exp boosta dla szybszego lvla, ale tak normalnie to nie. Poczekaj na promocje, które bardziej Ci się spodobają i wykorzystaj je, skoro masz RP to kup to co rzeczywiście odpowiada Ci najbardziej.

Opublikowano

Głównie interesował by mnie zakup Fizza, nie wiadomo kiedy bedzie w promocji, dlatego interesuje mnie czy z dopalaczem IP szybko bym zarobił 6k IP

2e4ezhz.png

Opublikowano

Kiedyś liczyłem, że możesz zagrać w 1 dzień non stop około 35 gier. (24h) Licząc, że trwają około 40 minut.

Za każdą dostaniesz około 200 IP? Czyli wychodzi, że w 1 dzień maniaczenia zarobisz 7000 IP :)

Opublikowano

Kiedyś liczyłem, że możesz zagrać w 1 dzień non stop około 35 gier. (24h) Licząc, że trwają około 40 minut.

Za każdą dostaniesz około 200 IP? Czyli wychodzi, że w 1 dzień maniaczenia zarobisz 7000 IP :)

Zakładając, że wszystkie wygra - co jest mało prawdopodobne.

Sam właśnie ogarniam kupno boostu na jakieś 3dni i maniaczenie z dwoma kumplami na zmianę.. No przed boostem dostaję po ~130IP, a z boostem to ponad 220IP + dniówki.. wielka sumka byłaby. Ale uważam, że lepiej załączyć bota do refferali i czekać :P

Chwilowo z reffów mam około 8k IP, a refy robię 9 dzień.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

przelicz sobie ile ci daje dopalacz bo to prosta matma dazjmy na to dopalacz na 50 gier. podwaja pz z kazdej gry. 50 gier liczymy srednio kazda da nam 120pz czyli to jest +/- 6kola, x2 = 12koła. brawo na dopalaczu zgarnąłeś 6koła. za bodajrze 2i pol k rp. jeszcze te na 2tyg maja sens o ile rozegrasz minimum 150gier w tym czasie... takze dla mnie wogle sie nie oplaca bo nie wiem co bedzie za tydzien

Opublikowano

Sam dopalacz przyspiesza tylko Twoje wbijanie lvla, czy też zbieranie na postacie, także to czy się opłaca musisz sam wywnioskować - jeśli masz dość czasu, żeby wbić lvl / nazbierać na champa bez tego, to imo lepiej kupić skina, a jak traktujesz grę na poważnie i chcesz jak najszybciej mieć max lvl / dużo champów, to się opłaca boostować.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...