Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skryptu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam skryptu dzięki któremu dany użytkownik będzie mógł dodać film na stronę np na stronę główną nie chce trzymać filmów na swoich serwerach tylko np dzięki youtube player przypuśćmy ktoś rejestruję się i wchodzi w 'Dodaj Wideo' następnie wpisuję tytuł filmu i link do tego filmu z yt bądź innych serwisów.Następnie ten film pojawia się na stronie głównej.Daje limit lików pozdrawiam

img-MPCFORING.png

Opublikowano

no to szukaj dalej... z zerem wiadomości co podałeś !

JAKIEGO I NA JAKIE OPROGRAMOWANIE SERWERA ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no bez przesady, darmowe oprogramowanie większości serwerów to już ma tylko on nie potrafi nawet tego użyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

no bez przesady, darmowe oprogramowanie większości serwerów to już ma tylko on nie potrafi nawet tego użyć

NO TO KURWA POKAŻ TE OPROGRAMOWANIE NIBY CZŁOWIEKU TY NIE WIESZ O CO MI CHODZI! WEJDŹ SOBIE KURWA NA trochetechniki.pl dodaj filmik i będziesz widział o co mi chodzi i mnie nie wkurwiaj to nie jest żadne oprogramowanie to skrypt PHP dzięki któremu twój użytkownik może dodać film bezpośrednio z takiego portalu ja yt(youtube) i ten filmik wyświetli się u mnie na stronie tak więc po przeczytaniu tej wiadomości wyjdź stąd i kurwa poczytaj różnice miedzy OPROGRAMOWANIEM a PHP.Amen

img-MPCFORING.png

Opublikowano

co klniesz dziecko, wytłumaczyć nawet nie potrafisz porządnie bo wszyscy zrozumieliśmy że ci chodzi o UPLOAD !

jak pisałem całe API jest dostępne razem z kodami na stronach GOOGLE i żadnych skomplikowanych skryptów do tego nie potrzeba tylko kogoś kto potrafi zając się tym, skonfigurować z istniejącymi

skrypt dodający to będziesz musiał dopisać sobie sam ( albo zlecić komuś by ci napisał ) na podstawie informacji z API google

rusz sam dupsko i użyj google czy nawet pomocy / supportu bo tam wszystko jest napisane

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Da się zrobić , nawet początkującemu lecz trzeba umieć szukać , i trzeba coś znać z PHP , aby zrobić zlepkę skryptu z innych podskryptów.

Opublikowano

Więc musisz znać php i zapytania SQL. Dajesz formularz, dane z formularza do mysql, potem wyjmujesz adres i na stronie głównej dajesz w <iframe> ten filmik. Nikt Ci nie da skryptu od tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...