Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gift-code

White2play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Mam problem kupiłem gift code i wiem gdzie mam go wpisac i go tam wpisalem i biore Redeem i na dole wyskakuje The gift code you entered is invalid. i nie wiem co jest.

Opublikowano

Alegro tak jak up? jak tak to cie okradli. teraz wejdz na strone tego gdzie kupiles i popatrz na ilosc posprawdzaj drobiazgi napisz jak nie odpisze to wykantowali cie :) HAHA

Opublikowano

jeśli kupowałeś kod to dlaczego klikałeś w kod jako prezent a nie przyznanie premium od razu? :c

pisz do supportu Mojangu

Pomogłem? zostaw +'ika :)

Opublikowano

Kontaktuj się z supportem albo sprawdź czy na pewno przepisałeś/skopiowałeś dobrze, najczęstszy błąd czy tam pominięcie którego się przeważnie nie zauważa.;)

Opublikowano

Sprawdź czy na 100% przepisałeś ten kod poprawnie, spróbuj skopiować i wkleić zamiast przepisywać.

Jeżeli nie pomoże to wyloguj się z minecraft.net i w przeglądarce wciśnij Ctrl+Shift+Delete i usuń wszystkie dane oprócz zapisanych haseł. Potem znów się zaloguj i zobacz czy jest premium (może już wykorzystałeś ale coś nie tak z przeglądarką).

3657428369.png
Opublikowano

Po pierwsze to skąd masz ten gift code, bo jak kupileś na stronie jakiejś za sms 20zł to jest na pewno błędny, jeżeli z allegro poniżej 95zł tak samo. Podaj nam źródło skąd kod masz to będzie jasne, co dalej zrobić z nim. Jak na minecraft.net to pisz do pomocy technicznej z tym problemem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...