Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chciałem teraz odpalić grę i pokazuje mi się takie coś: " uwierzytelnienie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później ". Próbowałem przez Origin, ale pokazywał się jakiś błąd "re-login" coś tam i pokazywał mi się normalny luncher. Resetowałem też już kompa. Jakieś pomysły jak temu zaradzić? Serwer- Apex EU

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Za 1-3h to ustąpi i powinno być ok . A może dostaniesz bana , nie wiadomo . Na przyszłość nie używaj tego ;)

Opublikowano

Za 1-3h to ustąpi i powinno być ok . A może dostaniesz bana , nie wiadomo . Na przyszłość nie używaj tego ;)

To wiem już. Jakie mogę używać opcje w tym trainerze tak żeby nie dostać bana?

Opublikowano

No to jeżeli chodzi o tego wszystko prócz auto-finisha . A niektorzy tak piszą , ponieważ trainer był zawsze .exe a niektorzy nie potrafią odpalić cpl'a przez injectora , ew. normalnie .

Opublikowano

Na dragi speed hack , car hack jest opcją po ktorej bedziesz mial crasha ponieważ auto jest podmieniane na mazde ktora jezdzi ponad 700km/h .

Opublikowano

Na dragi speed hack , car hack jest opcją po ktorej bedziesz mial crasha ponieważ auto jest podmieniane na mazde ktora jezdzi ponad 700km/h .

Speed hack to która opcja F ile? Jak odpalę F3 i i pageup to nie wywali? I ta opcja F5 to sam jedzie czyli też sam skręca? Bo z czego widziałem nie jeździ chyba idealnie bo się o ściany obija.

Opublikowano

To jeszcze poczekam, ze 2h ;_; Czyli w tym trainerze mogę używać wszystkich opcji, byle nie nie autofinish`u? A za speedhacka(czyli tego co od razu przyśpiesza na maxa) jest ban?

Opublikowano

Jak będziesz bardzo się "udzielał" tym speed hackiem to jest szansa na bana :)

To wiem. Ale ogółem za autostart nie ma bana? I co daje ten perfect start? Bo nie zdążyłem się nim pobawić jakoś ;f

Opublikowano

Już dostałem UB ;) Po 8 h, ale jest ;_; Co do hacka to all opcje można używać, a speed hacka powyżej 365 km/h wykrywa, więc z umiarem ;) Ten temat można zamknąć. W razie czego będę pisał w starym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...