Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]CraftServe

bartpi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem, że craftserve jest bardzo fajnym hostingiem minecraft'a. Chciałem sobie kupić Wooden ale mnie nie zbyt stać :D. Jakby była tylko opłata za cały czas to bym może i kupił ale, że 25 zł miesięcznie

to troche dużo. Bo chcę pluginy, żeby był publiczny i, żeby był wydajny.

POMOCY!!!!

P.S Nie wiem czy wogóle mi by sie opłacało :D

Opublikowano

CraftServe jest bardzo drogi i pytanie czy plaicsz przelewem czy sms jesli sms to 10 slotow max za 25 zl jak przelewe m to 5 zl bys doplacil i na pixelteam masz 20 slotow

0 lagow i wgl

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bez sensowny ten temat ... Disconnect.pl ??? smieszny jesteś ... Craftserve jest drogi dlatego iż są tam dobre servery tam nawet przy 5slot nie laguje ... nie masz kasy? nie kupuj

Opublikowano

Niee,na craft serve wedlug mnie jest za drogo ,i nie jest tam az tak dobrze ,czesto awarie sa.. ja ci polecam disconnect 0 problemow z tym hostingiem

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Niee,na craft serve wedlug mnie jest za drogo ,i nie jest tam az tak dobrze ,czesto awarie sa.. ja ci polecam disconnect 0 problemow z tym hostingiem

Craftserve jest może drogi, ale spójrz na wydajność ich serwerów. Mało osób skarży się na lagi i problemy. Chyba że upychają masę pluginów... Jako jedni z nie licznych posiadają przyjazny i prosty dla użytkownika panel zarządzania ;)

Opublikowano

CraftServe to jeden z dwóch najlepszych hostingów. + Jak Twój serwer zostanie zhackowany np. zgriefowany dostajesz przedłużenie o kolejny miesiąc o ile do nich napiszesz z dowodami. Nie da się kupić serwera na zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...