Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt do pergaminów

tomkar1311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej tak ustawić scara by się mieścił w oknie morza ,jeżeli reszta jest dobrze to po naciśnieciu start chwile pomyśli i ruszy :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jak to ustawić(najlepiej od podstaw), bo się słabo orientuje w tym temacie ? Pobrałem ten skrypt otwieram w scarze i nie chce działać. Po uruchomieniu jeśli zaznacze bota to strzela i co salwe zmienia sobie bota a po jakims czasie odplywa i plywa po mapie w roznych kierunkach. Za krotymś razem wgl przestał działać i nie mogłem nawet wyłączyć scara. Klawisze mam tak ustawione jak było już podane w temacie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

a mi dziala super nawet na inne rzeczy jak cos to pisac do mnie

Mam prośbe, każdy ze scarów do perga szwankuje, ten podany wyżej żle się reperuje i co chwile zmienia boota oraz nie trzyma dystansu inny scar nie chce po prostu strzelać i zmieniać przeciwników. Wszystko ustawiłem według opisu. Co może być przyczyną ?

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka mógłby ktoś wysłać mi link do tego skrypta i odrazu opisać jak działa? Byłbym bardzo wdzięczny bo ten link co jest powyżej juz chyba nie działa.

P.S jeszcze napisać jak go ustawić ; ]

Opublikowano

nie odświeżajcie starych tematów...

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...