Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Pantheon

L0lu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypatrzyłem się wielu bohaterom na ich skiny i w ogóle . Moim zdaniem Pantheon potrzebuje reworka wizualnego bo wszystkie jego skiny (poza Glev wariorr) wyglądają jak "gówno" no może Jeszcze Full metal wygląda fajnie (na splashartcie zajebiście) ale też potrzebuje reworka co o tym myślicie ???

Opublikowano

Mam full metal pantheon i wtf? Nie jest ładna, nie wygląda najlepiej w grze ze strony wizualnej. Reworka.. szczerze, nie. Moim zdaniem poppy to kolejna postać do reworka, bo jest OKROPNA.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ponoć po Mistrzostwach Świata S3, Riot ma zająć się reworkiem Pantheona.

Full Metal wygląda w grze i na arcie ładnie, więc tutaj jest ok ;).

Aczkolwiek zgadzam się, przynajmniej skin klasyczny Pantheona powinien dostać reworka wizualnego.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Co wam się nie podoba w Pantheonie? Jego prawie cały model jest Ok, splash jest Ok, jedyne co nie jest fajne to jego stopy, które są prawie większe od tarczy ;D

Opublikowano

powinni wkoncu zrobc rework sivir bo ma najrosza animacje i wyglad w calym lol a wy nazekacie na panteona ktory nie jest zly -.-

Sivir ładnie wygląda i ma ładne animacje. Najgorszy wygląd ma Evelynn, która wygląda jak pierwsza lepsza dziwka z turbanem na głowie...

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Mam full metal pantheon i wtf? Nie jest ładna, nie wygląda najlepiej w grze ze strony wizualnej. Reworka.. szczerze, nie. Moim zdaniem poppy to kolejna postać do reworka, bo jest OKROPNA.

Poppy wręcz MUSI mieć reworka bo te itemy+bot= ADC 0/11 ._.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Wg mnie Panteon jest idealnie zbalansowany.Np DARIUS potrzebuje nerfa,Wszystkie skórki są fajne i tak nie będzie reworka bo master miał dopiero 2 lD

Nie potrzebuje nerfa. Wystarczy dobra kontra na niego i leży. Wystarczy picknąć na niego Vayne na topa i albo poleci switch, albo dostanie baty i gg. Nakurwiasz w niego orbwalking on cię złapie to odrzut =). Co do pante to w porównaniu do sivir/skarnera nie potrzebuje reworka.

csyt2-signa.png

Opublikowano

pant jest strasznie ogarnięty w porównaniu do poppy, siona czy sivir

myślę że wszystko w swoim czasie

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

dostaje reworka po s3 na skille :P nie wizualnego

a ogolnie ladnie wyglada wedlug mnie tylko ta animacja aa ogolnie nie wiem co wy do niego macie

Wg mnie Panteon jest idealnie zbalansowany.Np DARIUS potrzebuje nerfa,Wszystkie skórki są fajne i tak nie będzie reworka bo master miał dopiero 2 lD

co jest takiego op w dariusie jak juz ultem nie moze napierdalac? jest zbalansowany

rarafag

nlr

brony on

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...