Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio miałem formata, i teraz, gdy coś instaluje to nie moge używać myszki tylko musze posługiwać się enterem itd w klawiaturze.Jest to denerwujące przez formatem było wszystko ok.

To napewno nie jest wina myszki.

Jak coś to myszka Razer Deathadder 3500dpi

4zzt3n.png

Opublikowano

Masz zainstalowane sterowniki do myszki ?

Pomogłem... ? Liczę na  "Lubię To !"  :P 

Ksonix.png

Opublikowano

Banalne :) nie masz zainstalowanego USB i nie znajduje myszki :) Tez tak miałem w razer abyssus...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Spróbuj przepiąć do innego gniazda, jak nie zadziała to prawdopodobnie w BIOSie musisz włączyć obsługę urządzeń USB.

Ksonix.png

Opublikowano

Windows wykrył myszkę na jakimś porcie usb ? Bo to dziwne, że ci klawiatura działa lol...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Jak cos to ta myszka normalnie chodzi jednak jak chce cos zainstalowac to wtedy moge tylko ruszac myszka nie moge uzywac lpm/ppm.Nwm o co chodzi z tym czy windows wykryl na jakims porcie myszke.

Jak włącze ten menedzer urzadzen to wtedy nie moge tez uzywac lpm/ppm

Przez to nie moge nic zainstalowac bo wtedy myszka tak jak by nie dziala naprawde nie wiem w czym tkwi problem ;x

4zzt3n.png

Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi do głowy to aktualizacja sterowników od płyty głównej i do chipsetu. Możliwe ze nie masz sterowników do USB.. A jaki masz System ?

Ksonix.png

Opublikowano

1.Podłącz mysz do innego portu USB.
2.Jeśli mysz jest podłączona do koncentratora USB lub przełącznika USB, odłącz ją i podłącz bezpośrednio do komputera.
3.Odłącz inne urządzenia USB, które nie są używane

Zaktualizuj sterowniki do USB oraz do płyty głównej. I Zrób aktualizacje windowsa (ja podobny problem miałem na Xp, po aktualizacji już nie było o.O)
Sprawdź, czy mysz działa na innym komputerze. Jeśli nie, być może jest uszkodzona.

Ksonix.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...