Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Mineshafter 1.6.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam mineshafter server pod wersję minecrafta 1.6.2. Piszę tutaj, gdyż nigdzie nie mogę takowego znaleźć. Znalazłem tylko stare silniki, które nie działają.

Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam.

Opublikowano

MINECRAFT BY ZYCZU to to samo wgrywasz skina i cI co maja tego klienta to widza go pozdrawiam

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Chodzi mi o SERWEROWĄ wersję mineshaftera. Osobiście mam premium, ale chce zrobić, że osoba z premium wchodzi na mój serwer bez niczego, a osoba non-premium musi wysłać smsa.

Opublikowano

aaaa,spoko na pixelteam hostingu masz takie cos a ty jaki masz hosting? Bo ja mam na pixelteam

i tam moge wgrac se minashaftera i moge ustawic ze ktos bedize mial skina czy nie

np wysle sms i ja mu dodaje nick a on ma skina:) nie wiem jak jest na innych hostingach

Opublikowano

Hmm nie ma takiej mozliwos ci poniewaz to sa aktualizacje na hostingu pixelteam i w plikach tego nie widac po prostu bierzesz

zainstaluj i masz

Opublikowano

Da się. Instalujesz, wchodzisz na FTP, zrzucasz silnik na swój komputer, wrzucasz to na jakiś hosting i podsyłasz mi linka. ++Gdybyś to zrobił byłbym bardzo wdzięczny++

Opublikowano

Tak ale to nie jest takie proste w pixelteam nie da sie podlaczyc do ftp.. na stronie jest wlasne i nie da sie sciagnac na kompa tego

Edit Wlasnie probowalem zainstalowac ten minashafter i dziala on tylko bez pluginow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...