Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Ekipy Zainteresowany Patrz

monogi1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, od razu przepraszam za ort ale nie moge pisac polskich znakow to nie wytykajcie mi tego. druga sprawa to nie jest moje konto tylko kolegi wiec nie patrzcie na stare posty. A i prosba do moderatora prosze nie usuwaj mi tego posta i nie odsylaj mnie do odpowiedniego dzialu bo tam nikt nie zaglada, chociaz na godzinke a potem mozesz walnac % ^^.

Dobra do sedna potrzebujemy do pomocy nastepujace osoby:

Grafik - nie musi byc jakis pro, prezentacje zlecimy komus innemu, potrzebujemy osoby ktora robila by banery, wstawki na www, do patchera itp takie proste ale estetycznie wykonane.

quester - nie szukamy kogos kto nie wiem co tam potrafi ;P wystarczy aby umial pisac misje, dungeony i bedzie umial poprawic to co ja napisze "questey"

wszystkich chetnych zapraszam do pisania na PW mam sporo czasu mozemy sie dogadac co i jak.

maszyna i inne pierdoly juz sa wiec do pracy zabieramy sie od razu :-)

Czekam na zgloszenia ^^

I jeszcze raz prosze moderatora aby nie usuwal mi tego od razu tylko niech da mi tak z godzinke ^^

bede bardzo wdzieczny ^^

Już Niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...